Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TaWredna w kościele.

Polecane posty

Gość gość
no i masz czarno na białym ja z 11.10 i wredna też w tym samym czasie :) nie błaźnij się już bardziej kato-szmato :P

Gość gość
autorka wszędzie widzi "tawredna" i do tego ma obsesje na jej punkcie. Oj bidulko czas na wizyte u psychiatry, może od razu jakiś szpital w zamknięciu z dala od komputera?

Gość gość
Wredna byłaś w kościele i nie kłam proszę.ciekawe u kogo niby byłaś te 250 km od swarzędza...przestań zmyślać.Ciągle tylko tu kłamiesz.Po co to robisz?

Gość gość
gość dziś co to znaczy mąż kasownik? xxxxxxxxxxxxx No a jak myślisz? Chodzi o jego zęby(a raczej brak niektórych) :D

Gość gość
haha jeszcze tego brakuje, jestes na tyle j*******a że obcemu chłopu do zębów zaglądasz, ty masz hollywoodzki usmiech??

Gość gość
Tak,otwieram mu mordę i w nią zaglądam:O jak mówi lub się uśmiecha to trudno nie zauważyć...głupie jesteście bezzębne,zakłamane jak wredna mopsiary

Gość gość
zachowanie autorki i ciągłe tworzenie postów o "tawredna" pewnie cały czas przez ta sama osobę, podchodzi pod stalking. Ja na twoim miejscu byłabym bardziej rozważna, gdyż nawet głupie pisanie na forum na gościu, nie daje Ci pełnej anonimowości. A tawredna jeśli faktycznie zostałaś "zdemaskowana" i ktos wie kim jesteś, powinnaś zainteresować się tematem i nie pozwalać sie obrażać i co gorsze pozwalać aby prawdziwe informacje o Tobie krążyły bo głupim kafe. Dobry informatyk i wiesz kim jest autorka tekstu.

Gość gość
15:43 wzięłaś leki?

Autorko wydaje ci się, że będę tłumaczyła się jakiejś nienormalnej, anonimowej osobie w internecie gdzie dokładnie byłam i co robiłam? Pomarzyć sobie możesz i dalej trwać w swoim dziwnym przekonaniu, że twoje wypociny są fajne. A teraz weź leki, bo ci gorzej :)

Gość gość
W braniu leków ty jesteś liderem ,lekomanko i hipochondryczko :classic_cool:

Gość gość
Droga autorko Kim Ty k***a jesteś? Co cie obchodzi obca kobieta? Nawet gdy była w tym kościele to co nas to obchodzi? My mamy mężów, dzieci, mamy komu poświęcać czas. Od czasu do czasu wejdziemy na kafeteria.pl. jak widać ty cholernie masz nudne życie , to smutne :-( bardziej mi żal Ciebie niż tawrednej męża bez zębów :-( Lecz się lecz, bo obsesja na czyimś punkcie to tez choroba która się leczy. Zakładam że temat zalozyla chora psychicznie osoba, albo osoba która chciała wywołać zamęt. Oj ludzie ludzie co z wami!

Gość gość
Autorko katoliczko nie zapomnij w Trzech Króli do komunii ze złożonymi rączkami przystąpić, a i kolędy najgłośniej wykrzykuj.

Widzę autorko, że nerwy ponoszą :) prowokacja się nie udała wiec teraz trzeba zastosować metodę ataku. Wybacz coś ci nie wyszło, bo jak widać poklasku nie masz za wielkiego :)

Gość gość
Wskaż gdzie mi te nerwy puściły,bo nie wiem :classic_cool: mam gdzieś poklask na kafe w odróżnieniu do ciebie.Kiedy znów idziesz do kościoła?Syna poślesz do komunii?

Gość gość
autorko ale jesteś durna, wróć na grzędę i idź już spać ale przedtem paciorek do Jezuska odmów.... a bliźniego swego jak siebie samego hehehe :o no i na co ci ta wiedza kiedy wredna do kościoła idzie i czy dzieci do komunii pośle, no męczysz bułę już, ile razy jeszcze zapytasz i po ....uj? żenada :o osiedlowy monitoring jesteś czy co? Matko straszne w tym wieku już być tak podłą babą plotkarą :o Walnij jeszcze 10 zdrowasiek chrześcijanko, a potem załóż 100 nowych tematów o tejWrednej :D

Gość gość
No mnie to też rozbraja, bo pisze, że była w kościele ale jednocześnie kogoś obsmarowuje i rozlicza. Słyszałaś może o takim czymś: NIE SĄDŹCIE ABYŚCIE NIE BYLI SĄDZENI? Może być usłyszała w kościele gdybyś się skupiała na słowie bożym, a nie na tym kto przyszedł i jakby tu o nim na kafe napisać.

Gość gość
Co się dziwicie? tak wyglądają kafe-katolki :D Amen Amen Alleluja i do komunii w pierwszym rzędzie, a potem na kafe o innych tematy zakładają i w ogóle nie widzą związku kościoła, Bogia i wiary z życiem codziennym takim jak np kafeteria. Tam to se do woli używają. Taka mentalność mi przypomina film Made in USA. Obejrzyjcie kiedyś.

Gość gość
Made in USA heh, dobre porównanie czyli jak Bóg nie widzi to mi wolno wszystko :P

Kochaniutka w kościele nie byłam już 6 lat i nie wybieram się w bliższej i dalszej przyszłości, a wiesz dlaczego? Bo nie jestem taka hipokrytka jak ty :) a co do komuni mojego syna to dopiero za 3 lata.Ale jjeśli to zaspokoi twoja jakże wielka ciekawość to powiem Ci, że owszem pójdzie. A dlaczego? Dlatego, że ma też ojca, który przekazuje mu wiarę i, pomimo moich poglądów, dziecko ma wybór, a póki co wierzy w Boga. Bo nie jestem z tych, którzy usilnie narzucają komuś swoją wolę i poglądy. I wiesz co, autorko, ciesze się, że wybrałam taka drogę jaka idę teraz. Bo wolę być niewierząca i nie robić tym nikomu krzywdy niż wierząca i obrabiać tylek każdemu po kolei jak ty.

Gość gość
blagam wytłumaczcie mi co to znaczy maz kasownik bo nie zasnę!!

Znajdź sobie wcale nie tak trudno :) ups zdjęć nie znajdziesz aktualnych, bo fb mam dostępny tylko dla wybranych osób:)

Gość gość
I to jest forum dla matek... aż nóż się w kieszeni otwiera. Wasze dzieci też będą takie pełne jadu i nienawiści?

Gość gość
TaWredna : Dlatego, że ma też ojca, który przekazuje mu wiarę i xxxxxxxxxxxx ciekawe jaką wiarę może mu przekazać ojciec,który bije niemowlaka?:O

Gość gość
Mariko,będziesz chodzić z synem na przygotowania komunijne do kościoła?W dniu komunii też pójdziesz z nim czy nie?A może Paweł pójdzie?Zaprosisz go na uroczystość syna?

Na przygotowania zapewne będzie chodził z nim ojczym to raz. Dwa na samą uroczystość pójdę, bo to uroczystość dziecka o moje poglądy nie będą zakłóca tak ważnego dla dziecka dnia. A trzy oczywiście, że były mąż i jego rodzina będą zaproszeni.