Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TaWredna w kościele.

Polecane posty

Gość gość

Podobno jesteś niewierząca a widziałam cię w święta w kościele.Jak to jest z tobą Mariko?

Gość gość
A mówiła ,że jest po akcie apostazji.Widać znów kłamała jak zwykle :O

Gość gość
zajmijcie się swoim życiem, co? czy jesteście aż tak nudne, że nie warto?

Gość serioserioserio serio
Ja też jestem niewierząca, a w święta byłam w kościele z rodziną, na pogrzeby tez chodzę i na cmentarz, ale z kimś, tak w święto zmarłych do mojej rodziny pójdę, ale moje dzieci nigdy jeszcze w kościele nie były, mają 7,8 lat i 27 miesięcy. A w kościele wiem jak się zachować i modlę się normalnie, bo wypada.

Gość gość
Ja też jestem niewierząca, a w święta byłam w kościele z rodziną, na pogrzeby tez chodzę i na cmentarz, ale z kimś, tak w święto zmarłych do mojej rodziny pójdę, ale moje dzieci nigdy jeszcze w kościele nie były, mają 7,8 lat i 27 miesięcy. A w kościele wiem jak się zachować i modlę się normalnie, bo wypada. xxxxxxxxxxxxx To do czego/kogo się modlisz skoro jesteś niewierząca?

Gość gość
Autorka tego tematu jest niewierzaca. W kościele zamiast się modlić, obserwuje kto przyszedł. Żenada rodem z kafe

Gość serioserioserio serio
Wypada, chyba nie będę całą msze siedzieć chyba nie? Ale w kościele bywam średnio dwa - trzy razy w roku. A do czego się modlę? Słowa nic nie znaczą, trzeba jeszcze uwierzyć :).

Gość gość
19:31,wredna siedziała w ławce przede mną ,więc siłą rzeczy ją widziałam.Głupia jesteś czy co?

Gość cołko prowda
I musiałaś o tym założyć temat na kafe katoliczko? Czemu rozliczasz kogoś z tego jak żyje? kto ci dał takie prawo? Może Jezus? Tak wyglądają w Polsce matki Polki - katolki, żenada :o

Gość gość
jasne jasne.... a przede mną w kościele siada zawsze święty mikołaj

Gość gość
cołko prawda a wyobraź sobie,ze musiałam,bo mam nadzieję,ze wredna tu wejdzie i mi to wyjaśni.Wciąż tu wypowiada się jaka jest przeciwna kościołowi,że oficjalnie się z niego wypisała,że dziecko niechrzczone więc jestem ciekawa a tobie goowno do tego

Gość gość
haha mi g****o do tego? a Tobie się ma tłumaczyć hahaha

Gość gość
Nie od dziś wiadomo ze wredna jest klamczucha. A może choruje na rozdwojenie jaźni?

Gość gość
tak,tak tobie goowno do tego ! Nie powiedziałam ,ze ma się tłumaczyć tylko wyjaśnić,a to jest różnica.Jeśli wygłasza tu na forum takie a nie inne poglądy a potem robi coś innego to chciałabym wiedzieć dlaczego to robi.Po co włazisz na taki temat jeśli on cię bulwersuje?Dziwna jesteś:O

Gość gość
mnie bulwersuje? mnie tylko śmieszy twoja roszczeniowa postawa:D wyjaśnić a tłumaczyć to różnica? a kim ty jestes dla niej że ma ci cokolwiek wyjasniac?:D haha

Gość gość
Nie dość,że nie rozumiesz różnicy między tłumaczeniem a wyjasnieniem,to jeszcze nie rozumiesz pojęcia "roszczeniowy" :O

Gość gość
roszczeniowy= życzeniowy, wygoogluj sobie to dziewczynko:-) haha nie, nie widzę różnicy:-( a ty jestes po prostu załosna:-(

Gość gość
idiotka chce od tawredna wyjasnień, paranoja

Gość gość
może najzwyczajniej w świecie jej mąż jest wierzący i poprosił ją o towarzyszenie w tym dniu? a właściwie niby czemu ktoś ma ci coś wyjaśniać? kim ty jesteś jakimś sumieniem narodu??

Gość gość
byla sama bo jej meza kasownika tez znam i go nie bylo.Ale kury pokroju wrednej sie podniecaja ,jestescie takie zaklamane jak ona i bronicie swojej:-)

Gość lumigość
kury to o niej zakładają tematy i interesują się jej życiem. Jak jesteś taka odważna to zagadaj do niej osobiście, a nie anonimowo temacidła zakładasz na kafe wtedy na pewno coś ci odpowie :) ZAKŁAMANA KURO! :D

Gość gość
haha no właśnie..... czemu nie miałaś odwagi cywilnej zapytać ją o to po mszy, tylko na forum chojraka zgrywasz?

Gość momomomo123
ja nie wierzę że marika dokonała apostazy, po jej facjacie od razu widać, że ona nawet nie wie co to jest. Ona po prostu chcąc się przypodobać na forum wymyśla historyjki, żeby inni myśleli, że ona taka mundra i światowa :O

Gość gość
co to znaczy mąż kasownik?

Gość gość
a co nam do jej "światowości" koło d**y mi lata i tobie tez powinno, tu kazdy jest anonimowo i może byc tym kim chce. ty na pewno jestes pustakiem... dobrze c***iszą, mogłas do niej zagadać, a tak to zostałas zlinczowana 8-)

Gość gość
Autorko po co do kościoła chodzisz? żeby ludzie nie gadali czy mama ci kazała? Nie tobie oceniać, rozliczać i komentować, a jak byłaś taka ciekawa ((żenada)) to trzeba było osobiście zapytać :)

Gość gość
wredna jedzie z gościa wiadomo, że się nie zaloguje bo wstyd więc na pomarańczowo się broni :D bajkopisarka : - syn zębki bialusie zdrowe rzeczywistość czarna gęba - córunia piękna och i ach rzeczywistość delikatnie pisząc przeciętna - kościół be akty apostazji rzeczywistość co niedziela na klęczkach pod ołtarzem - kafe intelektualistka byłkę przez bibułkę rzeczywistość forum hh

Otóż juz wyjaśniam. Święta spędziłam 250 km od mojego miasta wiec, autorko, jakim cudem mnie widziałaś? Czyżbyś zwidy miała? To się leczy kochanienka

To jak, autorko, było w końcu? Przypisalas mi umiejętność bycia w dwóch miejscach jednocześnie? A może teleportowalam się?

Gość gość
Nie jedzie z gościa tylko może nie wszyscy są tak puści jak ty autorko? to, że ktoś pisze o twojej głupocie to nie znaczy, że od razu jest tą wredną :) powtórzę trzeba było osobiście zagadać, a nie kozaczyć na forum! po co ci ten kosciół i chrześcijaństwo podła zołzo? komuś wytykasz dwulicowość, a sama co robisz? Jezusek w święta, rączki złożone, wśród nocnej ciszy, a komuś w necie ubliżasz :o tacy to katolicy w polandowie :P