Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks albo samobój

W styczniu przysiągłem sobie że jak nie zaliczę laski to popelnię samobója

Polecane posty

Gość seks albo samobój

Zostały mi 2 dni i nadal nic :/ Mam 29 lat i jestem prawiczkiem, nigdy nie miałem kobiety, nie całowałem się, mieszkam z rodzicami. Mam zdiagnozowaną depresje i chwilowo jestem bezrobotny. Nie chce isc do burdelu, chce normalną kobiete, ale gdzie tu znalezc taką teraz jak zaraz koniec roku.

Gość seks albo samobój
Tu gdzie mieszkam jest zabawa, ale trzeba przyjść z parą, odpada. Jestem zdesperowany, przez me niepowodzenia w życiu osobistym, a raczej jego brak jestem w fatalnym stanie psychicznym. Jestem do niczego, taka prawda. Nie znajdę do końca roku kobiety na seks. Boję się, ale pozostanie mi jedynie nałykać się leków, albo pójdę z linką do lasu, nie będę w domu sie wieszał, bo szanuję rodziców.

Gość gość
No spokojnie, człowieku!! Daj adres to do ciebie podjade i ci pomoge. Dam ci zaliczyć swoją laske. Bedziesz ciągnął ile bedziesz chciał. A tego samobója to niby jak? Chcesz sam sobie ZASADZIĆ W DOPALA?? To cie jeszcze do cyrku wezme ;)

Gość gość
Jak faktycznie szanujesz rodziców to tegonie zrobisz.Chcesz żeby cierpieli?Trzeba walczyć a nue być egistycznym tchórzem bez honoru.Pomyśl o swoich bliskich

Gość gość
Idź do burdelu tam zaliczysz wszystkie po kolei za odpowiednią sum

Gość gość
sęk w tym, że mam tylko 5 zł kieszonkowego miesięcznie a akurat mam debet, czy trzepnięcie jakiejś laski śpiącej w rowie pod kinem na mieście to przestępstwo ?

Gość gość
za robotę się weź

Gość seks albo samobój
Nie chcę uprawiać seksu z dziwką za pieniądze, to upodlenie człowieka. A zresztą myśl, że ta laska miała w c***e penisów wiecej niz ludzi w miescie doprowadza mnie do mdlosci. Czy znajdzie sie moze tutaj jakas kobieta chętna na spotkanie, nawet w noc sylwestrową? Jestem z pomorza, dojadę gdzie będzie trzeba, jestem zadbany, oferuje dyskrecje. Jestem otwarty na propozycje, błagam!!!

Gość gość12345676
daj sobie jeszcze rok, idź do pracy, wychodź do ludzi jak wyglądasz w miarę normalnie na pewno kogoś znajdziesz, trzeba tylko uwierzyć :)

Gość gość
Najpierw musisz się uporać z depresją bo w tym stanie stworzenie czegokolwiek jest niemożliwe.Z takim nastawieniem nic nie osiągniesz.Dziewczyna albo by nie wytrzymała albo sama w depresję popadła

Gość gość
Oj dobra przyjedź do mnie ja ci z*********a chociaż sam mam pałę między nogami ale nie mogę patrzeć jak cierpisz.

Gość seks albo samobój
Walczę z depresją, chodzę regularnie do lekarza, biorę leki, ale nie powiem - ta depresja jest skutkiem mojego braku życia osobistego, miłosnego i erotycznego. Brat i siostra ożenieni, siostra brzemienna, tylko ja wiecznie sam!!! W przyszlym roku stuknie mi 30 lat to stan zapalny!!! Wiem,że jeśli teraz znajdę kobietę na to spotkanie i zbliżenie to moja depresja minie. Nie jestem jakimś potworem!!!!!

Gość gość
Twoja depresja minie jak zmienisz podejście i przestaniesz się użalać.Wiem coś o tym bo sama z tego g****a wyszłam

Gość seks albo samobój
Po czym poznać, że kobieta jest chętna na seks? Chodzi o jej zachowanie, gesty, nie wiem, jakieś może sygnały... Jak to rozpoznać? Chcę wiedzieć, że podejdę, spytam czy chcę się kochać i pójdziemy do łóżka!!!!!! Jak kobiecie zaproponować seks?

Gość gość
teraz poważnie : żadna normalna dziewczyna nie pójdzie od razu z tobą do łóżka. Serio idź do prostytutki, a potem na spokojnie zacznij szukać dziewczyny :)

Gość seks albo samobój
Nie pójdę do burdelu i już!! Nagle wszystkie kobiety takie cnotliwe się zrobiły, przecież każda myśli tylko o dobrym stosunku, dużym członku, orgazmie, namiętny seks, dwa nagie ciała. I nagle żadna nie pójdzie ze mną do łóżka cieszyć się seksem!!!! Przykro mi bardzo, ale ja już następnego roku nie chcę czekać, mam 29 lat to ostatni dzwonek. Jak w starym roku nic się nie zmieni to nowy będzie taki sam i taka prawda. Teraz to już naprawdę pozostaje mi wybrać metodę samobójstwa. Jestem bezsilny.

Gość gość
no to ku***a nie siedź na kafe bo tu nikogo nie zaliczysz, idź do jakiegoś klubu czy gdzieś, znajdź łatwą, puszczalską laskę i po problemie. A nie siedzisz tu i jęczysz

Gość seks albo samobój
Jestem za stary na kluby, a te puszczalskie małolaty to masz na myśli pijane w sztok gówniary. Takich nie szanuje, to są d***** tylko kasy nie biorą. Pragnę spędzić noc z prawdziwą kobietą. Która chcę bliskości? Na pewno jest tu choć jedna, która chcę oddać się namiętności!!!! Błagam Was

Gość seks albo samobój
Błagam, znajdzie kobieta?

Gość seks albo samobój
Jestem zrozpaczony, błagam

Gość gośćRatunku
Mam 42 lata. Żebyś był z centralnej Polski spotkałabym się z Tobą, musiałbyś tylko zapłacić za hotel, bo u mnie w domu dzieci.

Gość gość
"kobieta na seks"! ido zdobycia w dwa dni! a gdzie mysl o niej i jej uczuciach? Totalny egoista Gosciu, zmien kategorie myslenia, pracuj nad soba i potem poszukaj ZONY, ktora sie ucieszy, ze nie latales za spodniczkami jak wielu

Gość gość
tylko myslisz o swoim wygodnictwie, wykorzystywaniu kobiet (potem jeszcze zwyzywaniu i upodleniu) zastanow sie nad soba powaznie, bo masz problem zdaj sobie sprawe, ze jestes wytworem chorej kultury i otworz oczy

Gość seks albo samobój
12:41 Dojadę gdzie będzie trzeba i załatwię co będzie trzeba. Full dyskrecja z mej strony. Jak się z Tobą skontaktować?

Gość gość
Jakie ty masz problemy... Zacznij pracować nad soba i wyjdź do ludzi użalalając sie kobiety nie znajdziesz.Jak mój facet tak by się użalał ro bym go udusiła

Gość seks albo samobój
Przecież dzień w dzień jestem wśród ludzi, głupie p********ie - wyjdź do ludzi - a co ja k***a robie?! W piwnicy siedzę? I gdzie jest ta kobieta? Gdzie związek? Stosunek? Gdzie ?!

Gość gość
Nic samo do Ciebie nie przyjdzie