Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety w wieku 40 lat. Jak jest u was w tych sprawach.

Polecane posty

Gość gość

Czy kobiety w wieku około 40 lat golą jeszcze włosy łonowe na zero i często. Ja mam 41 lat i dzisiaj pierwszy raz w życiu zgoliłam tam wszystkie włosy. Bardzo mi się to spodobało ale czy nie jestem za stara na takie sprawy.

Gość gość
pierwszy raz i akurat na zimę ??? całkiem cię pogięło?

Gość gość
Na łyso? A komu się podoba na łyso?-Chyba tylko pedofilom! Tam się nie goli tam się depiluje! Depilacja w znieczuleniu lub kremami do depilacji! Łysa pipa-bleee!

Gość gość
fOTO DEPILACJA Wosku nie polecam to już lepiej depilator i znieczulenie Maszynka do przycinania i krem do korekty Jak można się tam ogolić? Przecież to niebezpieczne!

Gość gość
Ja przycinam włosy na centymetr do dwóch centymetrów maksymalnie, dłuższych nie trawię i zaraz mnie swędzi jak by mi się wszy zalęgły; Zostawiam sobie tylko ten obszar włosów gdzie są one naturalnie gęste a tam gdzie są rzadziej rozsiane usuwam i tak jest najestetyczniej. Nigdy ich nie golę-to niehumanitarne!

Gość gość
myślę , że taka 40tka to już jest wyluzowana....

Gość gość
Poczekaj dwa dni aż zaczną wrastać się pod delikatny naskórek! Przeklniesz swą głupotę.

Gość gość
Ja gole. Jest fajnie i higienicznie.

Gość gość
Mam 45 lat, Gole od lat.

Gość gość
Siostra mnie namówiła. Ma 28 lat i robi to maszynką na zero i co tydzień. Mówiła że tak jest okey ale widzę że są inne lepsze sposoby tylko czy w moim wieku to normalne. Tak na zero to fajnie wygląda. Ile lat macie i czy to robicie. Dzięki za odp.

Gość gość
Ja wam wierzę że golicie bo mój brat jest ginekologiem i mi opowiada o waszych stanach zapalnych które dla was są estetyczne. Ja również usuwam sobie zbędne owłosienie ale moja skóra nie wygląda tak jak wasza. Tam nie należy się golić. 40lat i nie wiecie takich rzeczy?