Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trup1994

Jaka muzyka jest popularna wśród gimnazjalistów?

Polecane posty

Gość asiutka
Różnej muzyki, ja pop i rock

Gość gość
Tylko gimnazjum slucha metalu , z metalu sie wyrasta, tak jak mowia inni tutaj. ty tez wyrosniesz z metalu

Gość gość
metalu hard rocka i rosyjska muzyka ludowa

Gość gość
Ganja Mafia,Justin Bieber

Gość gość12345676
ja w gimnazjum słuchałam Jeffa Buckley'a i The Smiths, dlatego nie miałam żadnych koleżanek i kolegów w szkole

Gość gość
ja w gimnazjum pamietam jak sie jaralem utworem behemotha - inner sanctum... az sobie wlacze, bo rozk****a mnie ten kawalek

"ja w gimnazjum słuchałam Jeffa Buckley'a i The Smiths, dlatego nie miałam żadnych koleżanek i kolegów w szkole " Dlaczego?

Gość gość
ale ty jestes jakims pedalem i nie udawaj dziewczyny bo nikt w to nie wierzy swierszczu

Gość gość12345676
bo jak się słucha czegoś bardziej ambitnego i do tego nieznanego to się jest nie lubianym, dodam że kiedy byłam w gimn. moje koleżanki z klasy były zafascynowane Dodą i piosenką Dżaga czy jakoś tak :D

"bo jak się słucha czegoś bardziej ambitnego i do tego nieznanego to się jest nie lubianym" Ja mimo słuchania metalu od 14 roku życia i ubierania sie jak metal nigdy nie doświadczyłam takiego czegoś. Owszem pustaki zawsze miały jakiś wąty, ale był to raczej marginalny problem, nie wiem jak można nie mieć przyjaciół ze wzgledu na to, że słucha sie ambitnej muzyki, moze to po prostu wina twojego charakteru? :P Ja jestem raczej aspołeczna i mam problemy z zawieraniem znajomości i to była i jest przyczyna wielu moich problemów, ale gust muzyczny...? :) " dodam że kiedy byłam w gimn. moje koleżanki z klasy były zafascynowane Dodą i piosenką Dżaga czy jakoś tak" O matko :D Na szczęście u mnie w gimnazjum doda była obciachem :)

Gość gość
Kamila super avka pod Nickiem odraza :D ty to masz pomysły :P

"Kamila super avka pod Nickiem odraza" Ale mój podszywacz nie nazywa sie Kamila, wątpie żeby nosił żeńskie imie

Gość gość
Nie wyglupiaj się :) brakuje ci poklasku i z "podszywaczem" próbujesz zwrócić na siebie uwagę :D

Gość gość
Moja córka jest w gimnazjum i wiem, że czegokolwiek słucha pochodzi z https://filefox.pl - płaci smsem za transfer i korzysta do woli. polecam !