Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydziłabym się urodzić murzyńskie dziecko

Polecane posty

Gość gość
dziś ty to jestes prawdziwym wredusem grrrrr.....

Gość gość
ja uważam, że jeżeli ktoś lubi murzynów ( pociągają ich) to ok niech sobie żyją rodzą dzieci nawet się pobierają ale nie oszukujmy się, jeżeli dziunia wyjeżdża na zachód a wraca z brzuchem i rodzi czarne dziecko to jak taka szkarłatna litera na całe życie, znamie i ostrzeżenie dla białych facetów, że ona się puszczała z murzynem :o możecie życ w wyidealizowanym świecie ale nie czarujmy się ŻADEN facet nie zechce dziewczyny z czarnym dzieckiem a dla innych czarnych to tylko zachęta jest, że dziunia lubi czarne knagi

Gość gość
Czarny dzieciak to po prostu kundel :D i nic tego nie zmieni. To mieszaniec dwoch ras czyli osobnik nierasowy, gorszy, nienalezacy ani do czarnuchow ani do bialych. Kundel :D Fuj!

Gość gość
To zgłosiłam. Na to jest paragraf ułomie powyżej.

Gość gość
To obiektywna opinia

Gość gość
Czarni powinni mieć zakaz wstępu do Polski. Niech siedzą w Afryce tak gdzie ich miejsce, szmaty które się z nimi ****ają również.

Gość gość
Słowo mulat pochodzi od słowa muł :D

Gość gość
kafeteria to jakiś zacofany grajdoł :o czy są tu jeszcze normalnie, myślące i niewulgarne mamy??? haloo!!!

Gość gość
Ja też tylko białe dzieci, nie chciałabym czarnych

Ja tez nie wyobrazam sobie urodzic dziecko ktore mialoby inny kolor skory niz moj. Dlatego nigdy nie zamierzam byc z nikim innej rasy. Ale w zyciu nie nazwalabym dziecka "bekartem" bo jest czarne, ani nie uzyla innych obelg wobec dziecka innej rasy ani rasy bialej. Dziecko to dziecko. Nie jest niczemu winne. Na swiat sie samo nie sprowadzilo.

Gość gość
polozne to musza miec dylemat przy porodzie czy to kupa wychodzi czy juz dziecko

Ale ja nie jestem wieśniaczką która ugania się za egzotyką. Jestem wykształcona i zawsze miałam kulturalnych, zaradnych, przystojnych i białych facetów.- jak mozna tak pisac. to ze ktos ma wyksztalcenie oznacza ze ma cudownych partnerow? a ktos bez wyksztalcenia to juz nie moze? straszny zascianek na tej kafeterii panuje