Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wstydziłabym się urodzić murzyńskie dziecko

Polecane posty

Gość gość

Zresztą to obleśne :O Wolę białe aniołki ❤️

Gość gość
Ja tam bym sie wstydzila urodzic dziecko menela chlejusa i dresa ktory bedzie stal pod sklepem z piwem.

Gość gość
menelem może być też czarnuch co się zresztą często zdarza haha :D

Gość gość
To się z takimi do łóżka nie idzie i problem cię nie dotyczy.

Gość gość
no ja też :(

Gość gość
Ja też bym nie chciała czarnego dzieciaka! Chcę normalne dziecko, które będzie do mnie podobne a nie jakiegoś Bambo z afrem na głowie. Ale ja nie jestem wieśniaczką która ugania się za egzotyką. Jestem wykształcona i zawsze miałam kulturalnych, zaradnych, przystojnych i białych facetów.

Gość gość
jesli bylby to "owoc" jednorazowej przygody to wstydzilabym sie i biale dziecko urodzic, ale jesli byloby to dziecko moje i mojego partnera, ktorego kocham, to moze byc nawet w kropki :)

Gość gość
Gdybym miała za męża czarnoskórego to nie wstydziłabym sie urodzić owocu naszej miłości.Proste.

Gość gość
bleee ja bym się nawet nie dała dotknąć smoluchowi

Gość flakonikperfumik
A ja bym chciała urodzić murzynka, one są słodkie. I nie patrzyłabym na to co powiedzą sąsiedzi, bo co im do tego. Jestem tolerancyjna, a kolor skóry o niczym nie świadczy, a dodaje uroku.

Gość gość
Zwykłe małpy i tyle. Najpiękniejsi są biali ludzie, później Azjaci, czarnuchy na samym końcu

Gość gość
ale murzynska mamke do karmienia to juz bys zatrudnila? :classic_cool:

Gość gość
Dobrze że w przedszkolu u mojego dziecka nie ma żadnego brudasa, ale moja koleżanka mi mówiła że jej córka ma w grupie jakiegoś murzyna. A jego matka typowa wieśniara, solara i platynowe kudły, oczywiście czarny kochaś kopnął ją w zad i wróciła do PL prosto z UK. Bez pieniędzy za to z bękartem w kolorze kupy :)

Gość gość
jak kobiety BEDACE MATKAMI (!!!) moga mowic o czyichs dzieciach bekarty?? :o

Gość gość
A co? Myślisz, że te sraczkowate dzieci rodzą się w małżeństwach? Nie oszukujmy się, czarne bękarty, fuj fuj :D

Gość gość
Dzikus porooochał i zostawił :D Jak się nazywa później takiego dzieciaka? No tylko bękart :D W dodatku czarny fuuuu

Gość gość
Dziecko nie jest niczemu winne wiec nie na miejscu takie obelgi .

Gość flakonikperfumik
9:02 - dokładnie, nie rozumiem jak może się tak zachowywać dorosła kobieta, matka... Jakby wam urodziło się murzyńskie dziecko z białym facetem, tylko po prostu to wina waszych przodków, to byście do domu dziecka oddały? Jesteście tyrana bez uczuć!!!

Gość gość
Ja jak urodziłam syna to w tym samym czasie urodziła inna kobieta z którą leżałam na sali.Urodziła ciemne dziecko które zostawiła w szpitalu.Jak mi żal było tego maluszka.Co ono było winne??!! Jak można być taką szuczką i nie tolerować koloru skóry WŁASNEGO dziecka!! Wiesz z kim idziesz do łóżka to potem nie marudż że dziecko jest ciemne

Gość gość
Murzynskie ciaze powinno się przymusowo usuwać :/

Gość gość
Niestety, ja też nie byłsbym szczęśliwa

Gość gość
dziwy - rasistki, przez rasizm i faszyzm hitler mordowal minelo tyle lat a dziwy sie nie zmienily

Gość gość
Jesteście KU*** nie normalne!Ale nie ma co tak samo się traktuje polaków za granicą jak czarnych u nas

Gość gość
urodzilam sliczna dziewczynke uroda przebija kazda pszenno buraczana mordke jest sliczna zazdrosc was zzera:P

Gość gość
Dziecko nie jest winne, ze puszczalska szmata popuscila szpary czarnemu, ja bym nie urodzila smoly bo sexu by nie bylo z czarnym bleeee chyba tyko g**** ale wtedy to wyskrobać mozna. Nie rozumiem pociągu do murzynów - leniwi, śmierdzą i wygląd bleee

Gość gość
Jesteście nienormalne, typowe buraki i chamki :( Mój mąż jest czarny jak heban i to jest moja sprawa, jesteśmy ze sobą od czasów studiów czyli 14 lat, a po ślubie 10 lat. Tak mówicie jakby murzyńskie dzieci były zawsze od puszczalskich, a białe zawsze od tych nadobnych taaaa chciałybyście. Mój mąż jakoś menelem nie jest tylko lekarzem, a meneli i dresów widuję tylko białych, na czarnego nie trafiłam. Nie wierzę, że w tych czasach młode kobiety są takimi podłymi hitlerowskimi sukami. Zgłaszam temat.

Gość Człowiekiem gardzi człowiek
Murzynów powinno się zabijać, a w święta opłatek, sianko pod obrusem, Jezusek i komunia ze złożonymi rączkami :o

Gość gość
A moim zdaniem mulatki sa sliczne, mialam kiedys przyjaciolke w liceum, co jej tata byl z Afryki, byla bardzo ladna, miala duze powodznie, a przy okazji bardzo dobrze wychowana, chcialabym, zeby moja corka byla kiedys taka jak ona-bardzo przyjana, madra, ambitna, dodam tylko, ze po liceum ona pojechala na studia do Oxfordu, jej tata byl bardzo zamozny, wiec swoje stererotypy wlozcie miedzy bajki

Gość gość
Szfagierka ma, bo chciała egzotyczne dziecko. W ogóle to tylko z murzynami się zadaje, ja dzięki temu zobaczyłam jakie to bydło. Jej murzyn kopna ją w d***e, nowy ostatnio zostawił ją samą w obcym mieście i zabrał jej telefon, a ogólnie spotyka się z dwoma na raz. Dla mnie ona dno jak i oni, a jej dziecko ma straszny wredny charakter

Gość gość
A to biali mezczyzni nie pladza dzieci i nie kopia w d...??