Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co do 50 zl dla chrzesnicy

Polecane posty

Gość gość

Jaki prezent dla chrześnicy do 50 zł? Mojego narzeczonego chrześnica ma 5 lat, w styczniu ma urodziny. Dopiero co wydaliśmy 150zł na prezent pod choinkę dlatego na urodziny chcemy skromnie. Czy myślicie,że wystarczy sukienka? Bo upatrzyłam fajną dżinsową w promocji ?

Gość gość
Nie wiem czy ucieszy sie z sukienki bo to dziecko i ciuchy i tak jej matka pewnie co chwila nowe kupuje. A nie może byc coś kreatywnego?? Jakas ksiazka z zabawami do rozwiązania czy jakis zestaw w stylu mały Einstein

Gość gość
Albo zestaw koralików do nawlekania tworzenia naszyjników bransoletek

Gość gość
ok wezmę wasze propozycje do serca i może uda mi się znaleźć coś kreatywnego w rozsądnej cenie, pomyślałam o sukience bo mam siostrę w podobnym wieku i ona bardzo lubi nowe ubrania, ale rzeczywiście może nie każda mała dziewczynka jest modnisią :)

Gość Maliczkana
Zajrzyj może na Allinside.pl? Mają tam duży wybór różnych rzeczy, a prezenty są bardzo przystępne :)

Gość gość
no my chrześnicy chłopaka kupujemy ciuchy... tym bardziej, że mała ma starszego brata i po nim ciuchów nie odziedziczy, więc zawsze warto dać bluzkę czy coś i odciążyć mamę z takich kosztów :P ostatnio dostała od nas taką sukienkę: http://wildkids.eu/resource/i8ab55219004b0.jpg z wildkids, znaleźliśmy na portalu z handmade'ami i rzeczami z autorskich pracowni.

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a matki to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie k***y matki to niech zap*****la! 333 www.youtube.com/watch?v=DvEYhVwnQtw

Gość gość
Trochę słabo prezent za 50zł od chrzestnej, za tyle to jakaś dalsza ciocia może kupię, ale nie chrzestna. I sukienka to nie jest moim zdaniem dobry prezent, dzieci nudzą się ubraniami, kup lepiej jakąs fajną zabawkę.