Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noblesa

Jestem najładniejszą laską w Polsce

Polecane posty

Gość gość
swietnie znalezc ci naprzystojniejszego chlopaka na swiecie? razem stworzycie pare ktora przejdie do legendy... boksu :classic_cool:

Tylko szkoda, ze z teakiego kraju się wywodzę no ale nie mozna miec wszystkiego.

Gość gość
pomarzyć to sobie możesz paszteciku:)

Gość gość
Jesteś nudna, na poczatku owszem podobalas mi się ale twoja głupota, próżność i zarozumialstwo powoduje ze nie zaskakujesz juz niczym, stalas się obojętna, nijaka, uroda to nie wszystko

Jednak wywodzę sie z zawistnego kraju gdzie nie było mi łatwo własnie przez urodę. Zero relacji z kobietami, żadnych przyjaciółek bo wszystkie chciały mi dopiec i ośmieszyć.

Gość gość
a jak wyglądasz? wzrost waga wymiary kolor oczy i włosów jak często i jak wysokie nosisz szpilki jakie sporty uprawiasz to tak na start:)

Wzrost coś około 170cm, waga teraz 55kg. Figura typu gruszka, oczy i włosy widzisz po zdjęciu ale moge powtórzyć, ze oczy ciemnobrązowe prawie czarne i i czarne włosy. Szpilki noszę prawie codziennie bo lubię elegancki styl a jak nie szpilki to skórzane eleganckie botki. Chodzę na fitness aby nie przytyć a sportów nie uprawiam bo nie mam do tego jakiejś pasji większej.

Izka, sęk w tym, ze to nie przeszlość jeszcze :( no chyba, że wliczając moją wyprowadzkę do Szwecji to tak, ale tu też co gdzie spotkam to Polka, ktora najcześciej narzeka na wszystko, i gęba wykrzywiona wiecznie.

Gość gość
na zdjęciu w awatarze to ty?

Gość gość
To nie ona

Tak. Wiem, ze zaraz wszyscy powiecie, ze to fejk bo zdjęcie widnieje na paru stronach w internecie. Owszem, bo kiedys zamieściłam je na popularnej stronie internetowej bo chciałam pokazać dziary..

Gość gość
oczywiście że nie ona, ona się wstydzie dać swoje zdjęcia bo wcale nie jest taka ładna jaką udaje

Gość gość
Nie uwazam sie za pieknosc,ale chamskie zachowanie zawistnych bab nawet mi nie jest obce...przykre to jest :(

Gość gość
noblesa co ci daje to, że się chwalisz? nie masz innych zainteresowań i ciekawszych zajęć?

Gość gość
Masz długi nochal i czarne oczy fuj

Gość gość
A skad taka pewnosc,ze to nie ona ?Dowody ?

Ojejku, nazwę tematu traktujcie z przymrużeniem oka. Wy tak na powaznie, że ja cały dzień siedzę przed lustrem i piszę o sobie ballady? Przeciez wiadomo, ze jest wiele innych pięknych dziewczyn i kobiet. Szkoda, ze duzo z nich jest zawistnych i bezczelnych.

Gość gość
to brakuje ci jeszcze najladniejszego chlopaka azebyscie stworzyli pare do bryczki

Aa, haha własnie, chłopa tez nie mogę znaleźć bo tych co spotykam to myślą, że jak mam dziary (ktore kocham) to od razu rozwiązła latawica ze mnie.

Gość kleoooo
Ładna jestes to fakt ale nikt nie lubi wywyzszajacych się lasek. Srasz wyżej niż d**e masz i np ja jestem niezbyt piękna i mam swoje zbędne kg' ale jestem skromna i ogółem nie cierpie się chwalić w sumie (juz czuje ze to robię i zle mi z tym) i uwierz nie jeden facet zostałby do końca życia ze mną niż z toba bo nie wygląd najważniejszy :) a wieeeele innych cech które podobno posiadam. A ty pewnie godzinami stoisz przed lustrem i marzysz żeby cie ciągle ubostwiano. Ok :D ja wole być kochana i ubostwiana przez tego jedynego i to mi wystarcza. Zalatywalo do mnie 3 innych przed ciąża i pisali rożne zarywy ale ja się czulam jak latawica juz psychicznie, co dopiero jakbym była taka super jak ty :D plusy i minusy urody. Piękna a zadufana w sobie. Eh. Nie jestem zazdrosna po prostu nie Lubie lasek co się wywyzszaja. Znam wiele ładnych ale SA skromne i chwała im za to ze się szanują :))

Okolice Malmoe? O jak dawna tam mieszkasz i jak długo zajeła Ci nauka języka, bo wydaje mi się, że szwedzki jest trudny

Gość gość
jak to powiadają tego kwiatu to pół światu. sorry ale nic specjalnego, szału ewidentnie nie ma

Gość kleoooo
Haha jak masz dziary to myślą ze latawica? Chyba po rozmowie widza ze latawica. Mam cale łapy w dziarach kolorowych i nikt mnie za latawice nie ma. Dziwne..