Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noblesa

Jestem najładniejszą laską w Polsce

Polecane posty

Izka, tak :) Mieszkam od 7+ lat, albo 8 hmm ale coś koło tego. Nauka języka zajęła mi 1.5 roku, a ta wymowa okropna dodatkowy rok aby zacząć naśladować i wczuć sie jak mówią Szwedzi. Dla mnie było to trudnie bo nie lubię brzmienia tego języka ale ma za to prostą gramatykę,

Gość gość
Te dziary będą paskudne za 10 lat.

Gość gość
jednak skromność u dziewczyn to poszukiwana teraz cecha charakteru

Gość gość
a ile masz lat i czemu wyjechałaś?

fajnie, że niektórzy biorą wszystkie moje wpisy na tym forum na powaznie i zarzucają mi pustą głowę. Sorry, ale to forum nigdy nie bede traktowała powaznie wiec moge pisać co chcę, nawet same puste rzeczy.

Gość gość
Dlaczego w Polsce a nie w Szwecji? Może najładniejszą na świecie? Hahahahaha

Gość gość
Te dziary będą paskudne za 10 lat. x a to fakt! wyobraź sobie jak będziesz z nimi wyglądała w wieku 40-50 lat...masakra jakaś, jak straszydło:(

Lat mam prawie 28 a wyjechałam bo tutaj jest większe zapotrzebowanie na turystykę a to się wiąże z moją pracą.

Czemu straszydło? Za 50 lat tak czy inaczej nie bede pierwszej młodości ani zbytnio atrakcyjna więc po co mam się przejmować tym?

Gość gość
Dla mnie jestes c*****a, w dodatku p***a :)

O, własnie tylko takie resztki jak cynicfm się koło mnie kręcą, 0 porządnego, fajnego faceta z jajem..

Gość gość
:D:D chcialabys zebym byl taka resztka, dla siebie jestem wspanialy, dla ciebie moge byc nikim

Gość gość
To musi być straszne, współczuje ci. A swoja droga w Szwecji nikt się toba nie zachwyca bo tam nie ma złośliwych, zawistnych Poleczek. Rozumiem teraz twój bol. To dlatego siedzisz na kafe. Musieli ci tam dac subtelnie do zrozumienia ze to żałosne tak zadzierac nosa. Im tak łatwo nie można zaimponować.

Gość kleoooo
Ale co do dziar to yebac SA spoko i stare i tak będziemy brzydkie z dziarami lub bez. Wiele staruszek z sieci SA w kolorach i mega spoko to wygląda. Ja swoich nie żałuje i nie bede . gorzej jak to tribale i napisy i motylki na ramieniu lub ledzwiach. Bleee. Ale fajne kolorowe motywy SA ok.

Gość gość
ten tatuaż pasuje do młodej kobiety, teraz wyglądasz w nim ładnie/ciekawie (choć jak by moja dziewczyna coś takiego sobie zrobiła to by mi się nie podobało) ale ok, jest znośnie. Za to w wieku >40 lat będzie tragedia, dojrzała kobieta z czymś takim...nie bardzo to widzę

Gość gość
Noblesa to chora psychicznie p***a, ktorej sie zdaje ze jest nie wiadomo kim :)

Gość gość
Nigdy nic nie osiagnela i nie osiagnie

Gość gość
To nie ironia to prawda z jaka stykają się wszystkie Polki z przerosnietym ego które wyjechały. Nikt nie pada trupem na twój widok, nikt nie podziwia, traktują cie jak każda inna dziewczynę. Nie jesteś gwiazdka hahahaha

Ale czy ja powiedziałam, że wszyscy w PL mnie podziwiali a tu nie? Chodziło mi o otocznie, moich znajomych, ktorzy cały czas mówią "taka ładna a chłopaka jeszcze nie ma".. Nie oczekuję oklasków, bo to nie tędy droga do prawdziwej wysokiej samooceny.

Gość gość
Mam znajoma Francuzkę, która tu pracuje w Polsce i jest modelka. Powiedziała ze okropnie się czuje, bo jak idzie ulica to kobiety patrzą na nią ze złością i zazdrością a ona nawet się nie maluje. Cos co jest nie do pomyślenia w cywilizowany kraju. Także wiem co czujesz

Współczuję jej, zwłaszcza jeśli pracuje w tym zawodzie, bo przez to Polki jeszcze bardziej robią się zawistne i chamskie jak dowiedzą się, ze ktoś pracuje jako modelka.

Gość gość
daj jakieś inne swoje zdjęcie bo na tym prawde mówiąc wyszłaś mocno przeciętnie

Wstawiałbym teraz jakies inne w awatar, ale na tablecie nie działa mi opcja zmiany awataru, moze jutro na kompie zmienię

Gość gość
To, ze pewnie godzinami stoisz przed lustrem i marzysz żeby cie ciągle ubostwiano,to nie wiem,gdzie ta osoba to wyczytala :D Nie dziw sie,ze beda cie tu hejtowac ;)

Gość gość
Nie ma. To zdjecie jest z internetu i p******i ze to ona. Zaraz sie wykreci jakims tekstem, uwaga

Ale zaraz, skąd myślisz, ze wyszłam mocno przeciętnie skoro innych moich fotek nie widziałaś?

Cynic, ty ośle... :D już pisałam coś na ten temat tu, aleś ty tłumok i nie umi czytać.