Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika_Warszawa

Zostanę macochą swojej koleżanki ze studiów :)

Polecane posty

Gość Monika_Warszawa

Trochę mi śmieszno trochę straszno. Z Klaudią znamy się jeszcze z liceum, chociaż w tamtych czasach nie bywałam u niej w domu. Na pierwszym roku zmarła jej Mama. Potem jakoś tak złożyło, że związałam się z jej Ojcem. Teraz jestem z nim w ciąży. Ona jeszcze o tym nei wie. Jest właśnie na Erasmusie we Francji. Nie wiem za barzo jak to odbierze. Jak ułożą się nasze stosunki. To, że współżyję z Jej Ojcem, było trochę naszą tajemnicą. Teraz nie da się za długo trzymać tegow tajemnicy. Tym bardziej, że Adam zaproponował mi małżeństwo. Jak przygotować dziewczynę na nową sytuacje, zanim wróci do Poski? Co sądzicie?

Gość gość
ile masz lat,a ile ojciec Twojego dziecka? Myślę,że musisz z nia porozmawiać, potem spotkać sie w trójke

Gość gość
a jak Ty byś się czuła - zapewne znajdziesz odpowiedź

Gość Monika_Warszawa
ja 23 lata, Adam 55

Gość gość
Planujesz za niego wyjść ? Chcesz założyc z nim rodzinę?

Gość gość
a jak się poznaliście - mam nadzieję, że jakimś cudem nie poprzez jego córkę

Gość gość
na miejscu kolezanki strzelilabym ci w pysk. Lepiej jej na to nie przygotowywuj, a najlepiej to niech nie wraca z tej Francji ... dla ciebie najlepiej. Tego sie nie da wytlumaczyc.

Gość Monika_Warszawa
Tak. Myślę, że powinnam wyjść za niego. Chcę by nasza córeczka miała ojca. To odpowiedzialny facet. Poznaliśmy sie owszem przez Klaudie.

Gość gość
Jakiego star**** sobie wzięła ..fu.....

Gość gość
powinnam za niego wyjsc a nie ze chce dobreee. Puscilas sie dla korzysci i tyle w temacie. Inaczej bys napisala ze go kochasz i marzysz o zostaniu jego zona a nie mysle ze powinnam bo dziecko potrzebuje ojca. Niezle sie ustawilas

Gość Monika_Warszawa
Ni8c nie powinnam, nic się nie ustawiłam. To nie było planowane. W tzw międzyczasie sypiałam też z kolegami z roku. Ochłoń chłopcze. To jest XXI wie i Warszawa.

Gość gość
sądzę, że to trochę smutnę, bo on równie dobrze mógłby być twoim ojcem :P no ale, jak to się mówi, nie mój cyrk, nie moje małpy :] nie moje życie, ja sama uwielbiam starszych, ale z aż tak starszym człowiekiem nie chciałabym budować niczego trwalszego poza powiedzmy dobrym bzykankiem (tak, są jeszcze fajni, sprawni 50-latkowie -testowałam ;) ) Czas waszym wrogiem.

Gość gość
nie wiem, ale ja nigdy nie tknęłabym ojca koleżanki - to dla mnie odpychające co innego gdybym poznała go w innych okolicznościach, zakochała się potem poznała córkę ale nie - dla mnie to odrzucające, podobnie to, że to w dość krótkim czasie po śmierci jej matki nie wiem czego oczekujesz, zamień się z nią rolą i sam daj sobie odpowiedź jak myślisz - jak Ty będąc na jej miejscu byś oceniała taką dziewczynę, jak Ty - która związała się z jej ojcem będąc jej koleżanką? chciałabym usłyszeć Twoją własną ocenę

Gość gość
to, że w międzyczasie sypiałaś jeszcze z kolegami z roku raczej stawia Cię w sytuacji osoby zdzirowatej nie kierującej się uczuciami może to nie on jest ojcem dziecka? też taka opcja jeśli na dodatek ta koleżanka wie jaki masz tryb działania - nie będzie zachwycona taką "macochą" i zapewne to objawi ojcu

Gość gość
Scenariusz na ukryta prawdę :P

Gość gość
odpychająca osobowość

Gość gość
Monika, idź już dziecko spać. Dosyć pisania pierdół na kafe. Lekcje to już odrobiłaś, ferie nie trwaja wiecznie !

Gość gość
haha sypialam w miedzyczasie z innymi , i akurat zaciązylas z tym najstarszym i najbogatszym. to sie usmialam, gorzej jak ktos "dziadka" uswiadomi o twojej chcicy i postanowi zrobic testy dna. a co do kolezanki to lepiej dla ciebie zeby nie wracala haha

Gość gość
Jakie kary będziesz stosowała w przypadku nieposłuszeństwa, braku szacunku