Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolulex

Nie odzywalem sie tydzień teraz nie nie odpowiada

Polecane posty

Gość Lolulex

Hey poznałem dziewczynę w klubie, spotkaliśmy sie raz pózniej wydaje mi sie ze było ok pózniej były święta i tydzień sie nie odzywalem poza glupic SMS z zyczeniami, teraz jak dzwoniłem i napisałem smsa to nie odpisuje i zastanawiam sie co teraz zrobić zeby sie odezwała .... Jakieś tipy?

Gość gość
A jak długo nie odpisuje? Może nie może. A może nie jest zainteresowana...

Gość Lolulex
Nie wiem co sobie myśli ale wydawało mi sie ze było spoko i na SMS z życzeniami jeszcze odpisała, po prostu zastanawiam sie co najlepiej zrobić Czy np. Ze głupio sie z tym czuje ze tak długo nie pisałem itp. Czy napisac czemu nie odpisuje, czy jest na mnie zła....

Gość Lolulex
Dzwoniłem i pisałem w niedziele ok 20

Gość gość
Może uznała że ty nie jesteś zainteresowany i to odpuściła.

Gość gość
Wyjasniles czemu sie nie odzywales?

Gość gość
Tak, myślę, że stwierdziła, że nie jesteś zainteresowany, skoro tak długo nic nie pisałeś, teraz jakbyś napisał po tak długim czasie od tak to tak jakbyś miał to w nosie, dlatego podaj jakiś powód dlaczego nie pisałeś, a dlaczego właściwie nie pisałeś?

Gość gość
no dobra może to nie jest długi czas, cofam to, ale trzeba się było choć zainteresować co u niej, nawet obok zyczen zadać jakies pytanie dotyczące spędzania świąt, bo to tak wygląda, przynajmniej z perspektywy kobiet jakbyś miał to trochę w nosie, nie mówię, że musisz ją zasypywać smsami, ale miło by było gdybyś się po prostu zainteresował jak jej swięta minęły

Gość gość
Olałeś ją, a teraz ona olała ciebie. Proste. Jak ci się ktoś następnym razem spodoba, to wypadałoby chociaż minimum raz dziennie się odezwać. Jeden dzień można być zajętym, ale nie siedem. Smsa nawet na kiblu można napisać przecież. Irytuje mnie to jak ktoś mówi, że nie miał czasu napisać smsa. Ile to trwa? Minutę? pff

Gość lolulex
Wiem macie racje, prawdę powiedziawszy nie było tak że miałem ją w nosie tylko wyjechałem do znajomego na 2 dni na imprezę, później były święta też wyjechałem(nie zmienia to faktu, że napisać można zawsze) zachowałem się co najmniej dziwnie... prawdę powiedziawszy poznałem tez(na imprezie i świeta)dwie dziewczyny i chyba dlatego tez trochę nieświadomie przystopowałem... głupia sytuacja bo teraz chciałbym to jakoś dobrze odkręcic żeby relacja między nami było ok ...

Gość gość
Daj sobie z nią spokój, co to ma być tak jak one sobie to wyobrażają ? Księżniczki p******e.

Gość lolulex
czyli wg Was najlepiej sie wytłumaczyć i przeproscic z gory za swoje zachowanie (tak tez myslałem) zobaczymy czy czyms dobrym poskutkuje?

Gość gość
Ty od księżniczek to się schowaj, bo akurat laska ma rację, że go olała, a gdyby wiedziała, że nie pisał, bo poznał jakieś dwie panny, to już w ogóle. I co jakaś laska ma się niby zabijać o gościa, który ledwo palcem kiwnie by jakieś życzenia sklecić a potem idzie balować z innymi laskami, weź się lecz

Gość gość
Tak autorze, myślę, że nie musisz pytać czy jest zła, bo ona jeszcze się zacznie zastanawiać czy jest zła, albo stwierdzi, ze rzeczywiście powinna być zła, skoro ty nawet uważasz, że może jest zła :p Po prostu napisz że przepraszasz za brak kontaktu, bo wyjechałeś przed świętami i na święta, czy coś w tym stylu, napisz, że jesteś ciekawy co u niej słychać, że podobało ci się wasze spotkanie i chciałbyś powtórzyć, nie pisz jakiś wielkich słów, ale daj jej odczuć, że chcesz kontynuować tę znajomość i że jesteś ciekawy co u niej

Gość lolulex
nie am co zwracac uwagi na trolla, ja wiem ze zle zrobilem ale teraz chcialbym to odkrecic ...

Gość lolulex
ThX, dam znac co i jak, jak nie bede w złym humorze :P

Gość gość
A najlepiej jak jakaś laska wpadła ci w oko to skup się na niej, tylko na niej a nie lataj ciągle za innymi, początek znajomości to trzeba jakoś rozwinać, nie mówię, żebyś robił od razu nie wiadomo co, ale jednak trzeba minimalnie się postarać, żeby coś z tego wykiełkowało, po prostu poznac się i dać sobie szanse, w sensie na luzie, ale jak ty latasz za innymi od razu to jest to trochę słabe, zdecyduj się, zobacz co z tego wyniknie, skup się na razie na niej, zamiast łapać nie wiem ile srok za ogon, daj jej szansę :)

Gość gość
Sama się lecz, facet olej takie kretynki widzisz co się zaczyna dziać haha. I tak byś miał zawsze, wszędzie z komórką nawet w kiblu.

Gość gość
Czyli zrozumiałes, że źle zrobiłeś dopiero jak tamte dwie kopnęły cię w zad? :O

Gość lolulex
Nie do tamtych nie zaczynałem nic poza przypadkowym spotkaniem ze znajomymi.

Gość gość
"Sama się lecz, facet olej takie kretynki widzisz co się zaczyna dziać haha. I tak byś miał zawsze, wszędzie z komórką nawet w kiblu." hahaha nie zgadnę, jakiś desperat, której żadna nie chciała i teraz nie chcesz y ktokolwiek miał szczęście w tej sferze, lecz się człowieku ;)?

Gość gość
*którego żadna nie chciała miało być ;)

Gość gość
Jaie kretynki, to autor jest kretynem. Jesli Ci zalezy wytlumacz jej.Mylsi ze ja olales wiec teraz ona cie olewa.

Gość gość
Księżniczki robią fochy.

Gość gość
Nie desperat tylko facet, który nie trzęsie się ze strachu, że nie odezwał się kilka dni bo jakiejś zniecierpliwionej d***e idzie dym uszami.

Gość gość
"Księżniczki robią fochy." buahahahaha napisał ten którego żadna nie chce, jakoś dziwnie zawsze ci, którzy wymyślają o księżniczkach są sami jak palec, bo żadna dziewczyna ich nie chce, dlatego muszą sobie to tłumaczyć "księżniczkami" buahaha

Gość gość
Skoro się tak długo nie odzywałeś, dziewczyna uznała, że ci nie zależy i dała sobie spokój. Nie wiem, czy da się to jakoś odkręcić.

Gość gość
gosc 12.41 dokladnie tak :)

Gość gość
Dokładnie to wy jesteście same, wściekłe ze złości bo się nie odezwał haha. Czas się pogodzić, że do innej odezwie się szybciej :)

Gość gość
Do mnie facet tydzień nie dzwonił,potem zadzwonił i myślał,że będzie okey.Nic nie dałam po sobie poznać ale przy najbliższej okazji jak chciał przyjechać to go olałam.Ale był zdziwiony.Jego błagalny głos bezcenny!hahaha ma to co chciał,a ile kasy na telef.wydał to tylko on wie,i myślał,że tak sobie będzie pogrywać.Laska cię już olała,nie odkręcisz tego,a jak tak ci sie będzie zdawało to pamiętaj że na krótko.