Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lolulex

Nie odzywalem sie tydzień teraz nie nie odpowiada

Polecane posty

Gość gość
"Czas się pogodzić, że do innej odezwie się szybciej usmiech.gif" To ja mam w nosie takiego, który leci na wszystko co się rusza pffff Niech się w takim razie odzywa do innej phi

Gość gość
"Dokładnie to wy jesteście same, wściekłe ze złości bo się nie odezwał haha" Ja nie jestem sama ;) A na takich jak ty to leje ciepłym moczem zresztą tak jak wszystkie inne kobiety ;)

Gość gość
Moim zdaniem laska dobrze zrobiła. twoje zachowanie świadczy o tym że nie jesteś jakiś zakochany w niej, bo gdyby tak było to nawet codziennie byś pisał. Życzenia świąteczne o niczym nie świadczą bo je sie wysyła nawet dalszym znajomym czy ludziom z pracy z którymi się wolnego czasu nigdy nie spędza. Jak po tygodniu sobie o niej przypomniałes tzn. że traktujesz tę znajomość jako dosyć luźną a która kobieta chce być w związku luźnym. To nigdy nic dobrego na przyszłość nie rokuje skoro już na poczatku facet jest letni. Uważam że powinienes odpuścic temat, bo tracisz już czas i swój i jej.

Gość gość
"o tym że nie jesteś jakiś zakochany w niej, bo gdyby tak było to nawet codziennie byś pisał." Co ty wiesz o facetach, jeśli facet jest zakochany to niekoniecznie będzie pisał codziennie, bo będzie się bał, ze to widać za bardzo jak mu zależy. Ale fakt imprezowanie z dwiema innymi laskami nie świadczy o zakochaniu.

Gość gość
Wyczuła cię już,kobiety mają intuicje,jesteś przykry po tygod.dzwonić,wstydu nie masz.

Gość Lolulex
No i nie odpisała .... Po 22 tel mi sie rozładować dopiero jutro ok południa będę miał ładowarki wiec promyk nadzieje jest Dobra złe zrobiłem ale nie spodziewałem sie aż takiej reakcji po niej :| Czasami tutaj piszecie zeby nie okazywać ze ci aż za bardzo zależy zeby odczekać czy coś a ja przesadziłem w druga stronę... Naprawde tego nie rozumiem zamiast napisac o co chodzi albo coś zmyślec ze mi sie nie podobasz itp. To ona nic jak małe dziecko

Gość gość
Ona jak male dziecko,to ty jestes dzieciak Daj jej spokój,szkoda czasu na ciebie.Jesteś niedojrzały emocjon.i bezczelny.Chyba nie jest głupia żeby byc z kimś takim.

Gość Lolitek
Tak myślałem ze ktoś mi tak pocisnie xD Ale to ze sie nie odzywalem tydzień to wg mnie nie jest powód zeby udawać ze sie nie istnieje Pozatym nie wie. Co jest takiego dziecinnego w dwóch SMS i jednorazowym dzwonieniu Napisałem do wastak jak obiecałem, trudno rozpocząć nie będę :)

Gość gość
"Naprawde tego nie rozumiem zamiast napisac o co chodzi albo coś zmyślec ze mi sie nie podobasz itp. To ona nic jak małe dziecko" Ale proszę cię, a pomyśl co ty robiłeś, nic nie pisałeś prawie przez tydzień, a do niej masz pretensje że nie pisze. Równie dobrze to o tobie można powiedzieć, że ty zachowujesz się jak małe dziecko, sam nie piszesz, a obrażasz się jak ona nie odpisuje, zastanów się nad sobą, sam miałeś ją w d***e i balowałeś z innymi pannami, a teraz wielce obrażony, a gdyby ona się bawiła z innymi facetami to byłby już chyba skandal dla ciebie, naprawdę zastanów się nad własnym zachowaniem, bo teraz to odwracasz kota ogonem. Zwłaszcza po pierwszym spotkaniu to jest taki czas kiedy trzeba podtrzymać tę znajomość, a ty zanim jeszcze na dobre zacząłeś to już olewka na tydzień, to wiadomo, ze z tego nic być nie mogło, skoro już od samego początku masz to gdzieś

Gość gość
Zresztą przyznaj się nie jest tak, że zaczęło ci nagle zależeć bardziej, gdy nie odebrała telefonu i była niedostępna? To nagle zachciało ci się mieć z nią relacji, bo tak przez cały tydzień to nic, ogarnij się, to strasznie dziecinne

Gość gość
Nie masz nad czym rozpaczać, bo gdyby ona naprawdę ci się podobała to byś myślał o niej i na pewno chciałbyś napisać prędzej, więc szkoda po prostu i jej i twojego czasu :) wyciągnij tylko wnioski na przyszłośc, pomoże ci to z kobietami ;)

Gość gość
Facet który przez tydzień nie dzwoni jest skreślony a jak jeszcze się głupio tłumaczy albo udaje głupa że nic się przecież nie stało i w czym problem to jest kawał hoojjaaa,tylko w morde lać.Wiec spadaj chamidło nieobyte i podłe.Teraz będzie dzwonił,bo się nudzi sss,,k***************,e,,llllll niemyty ,śmierdzący fjjjutt.