Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o takich slowach?

Polecane posty

Gość gość

Jak facet zyczyl mi "milego wypoczynku" tzn że nie ma zamiaru się odzywać przez te dni co wyjade? Bo spotykamy się,kontakt jak do tej pory byl raczej codziennie ,ale tak się złożyło ze musimy spedzic sylwestra osobno i tak mi życzył wczoraj....

Gość gość
życzył odpoczynku Twojej pipusi, żebyś dała jej odpocząć i żebyś jej cały czas nie pocierała paluszkiem do orgazmu

Gość gość
Głupi zart:p ale ja pytam na serio

Gość gość
wkurzył się bo mu od dawna nie dajesz, kiedy ostatni raz mu dałaś?

Gość gość
To wg mnie nic nie znaczy ,moze sie odzywać równie dobrze

Gość gość
Skoro napisał, że życzy Ci " miłego wypoczynku" to znaczy dokładnie to, że życzy Ci "miłego wypoczynku"!!!! Po cholerę doszukujesz się jakiegoś drugiego dna????? Po co niektóre kobiety aż tak komplikują sobie proste sprawy?? Żeby nie było też jestem kobietą.

Gość gość
To nic nie znaczy czy się będzie odzywal czy nie,tak jak kiedys mnie facet powiedział że bedziemy z kontakcie to myslalam że się nie odezwie a się myliłam , faceci nie analizują tak słów jak kobiety, i raczej nie mają zwyczaju mówić "między słowami"

Gość gość
Po co podnosisz temat? Czekasz aż ktoś Ci napisze, że masz rację i facet ma Cię pewnie w doopie? Otóż racji nie masz sama sobie komplikujesz prostą sprawę, jak to ktoś już napisał faceci nie mają w zwyczaju mówić między wierszami, więc nie wkręcaj sobie głupot, bo takim zachowaniem tylko zniechęcisz faceta