Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flakonikperfumik

Gdzie kupujecie dzieciom ubrania?

Polecane posty

Gość flakonikperfumik

Chciałbym się dowiedzieć czy znacie jakieś fajne firmy z odzieżą dziecięcą. Ja narazie kupuję tylko w sieciówkach, ale powoli mi się nudzi, bo ciuchy ciągle te same i jakość pozostawiam bez komentarza, ale kupuję tam, bo interesuję się modą dziecięcą. Możecie mi polecić jakieś sklepy stacjonarne albo internetowe? Mam dwóch chłopców: 2-latka i 8-latka, kupuję im ubrania i buty na rozmiar 98/104 i 22/23 ; 134 i 32/33. Narazie kupuję w Bartku, Ecco, CCC, H&M, Cubus, Reserved.

Gość gość
W lumpie oczywiscie

Gość gość
W Mothercare, Heatonsie, Shawsie , Tesco, Penneysie czasem w Next.. Własnieś sa wyprzedaże :)

Gość gość
Ja kupuję w 5.10.15, next, h&m, reserved, primary, tk max... Różnie jak jestem w pl też w pepco

Gość gość
Monkey McCoy ma fajne ciuchy online ale ceny czasem zabijają

Gość gość
Jeśli chcesz niespotykane ubrania to polecam dawanda lub showroom kids.

Gość gość
w CROCODILLO to jeszcze nic nie kupiłam :D

Gość gość
W lumpie i w pepco. Male dzieci nie musza miec super modnych ciuchow bo sie na modzie nie znają tylko brudza non stop a te mniejsze to i tak im rowno w czym w łóżku leżą. Jak beda starsze to owszem cos sie lepszego kupi ale na razie nie ma po co. Jeden lepszy ciuch do lekarza starczy.

Gość SandriGaj
Ja zamawiam na Allinside.pl, bardzo fajne rzeczy mają, dobrze wykonane, materiał miły w dotyku, nic się z tym nie dzieje po wielu praniach, ceny niziutkie. Od pół roku kupuję tylko tam.

Gość gość
Z tym allinside.pl to jakaś podpucha. Ja kupuję w Coccodrillo i w Pepco. Teraz są wyprzedaże to kupiłam dziecku ubrania tak żeby do upałów starczyło:) po domu kupuję dresy i tańsze bluzeczki w sklepie osiedlowym. Zwracam tylko uwagę żeby było 100% bawełny ewentualnie z malutką domieszką elastanu. Trzeba uważać, bo w Pepco bardzo często ubrania są tanie, ale wykonane z poliestru.

Gość gość
My kupujemy w coccodrillo, h&m, 5.10.15, c&a, endo :) zwłaszcza endo ma fajne ciuszki :)

Gość gość
Jak kupuję na allinside.pl. Mają tam mnóstwo rzeczy po bardzo przystępnych cenach. :) Kupuję tam dla swoich dzieci.

Gość gość
Również mogę polecić ubrania z allinside.pl ;) bardzo dobra jakość w stosunku do tak niskiej ceny ;)

Gość gość
Ja uwielbiam zbiorcze paki z Ebay. Biore pod uwage aukcje gdzie kazda rzecz jest sfotografowana i opisana oddzielnie i musze powiedziec ze mozna wyhaczyc super ciuchy. Jak jedziemy na urlop do rodzicow albo tesciow to wszyscy mowia ze pewnie majatek wydaje na ciuchy dla malego, a tym czasem to 10-15f za wor rzeczy ktory starczy srednio na 6mcy. Juz nawet przestalam to wszystkim wyjasniac bo i tak nikt mi nie wierzy... :)

Gość kalina 34
Ja kupowałam w reserved, ale od kiedy przeczytałam na forum pracowniczym gowork.pl/opinie_czytaj,68125 jak oni traktują ludzi to już reserved kids nie odwiedze!

Gość gość
Polecam wejsc na Kidsshowroom.pl lub Dawanda.pl. Sama sprzedajętam ubranka. Zapraszam na facebook! www.facebook.com/wondersfashion Ania

Gość gość
W lidlu i w szmateksie. Dzieciak 3 lata. W szmateksie wybieram rzeczy jak nowe albo są nowe. Cena za kg srednio 80zł, ale opłaca się. To nie tak, że mam spodenki za złotówkę, a np. za 18zł, ale warto. Syn ubrany cudnie. Z lidla buty, kalosze, kurtki, spodnie, czapki, piżamki, bielizna, bluzki w dwupakach. Właściwie z lidla wszystko, co rzucą, a szmateks to taka odmiana, bo nie wiesz co trafisz, ale zawsze to coś jedynego.

Gość gość
Najczesciej w Armani Kids

Gość gość
lumpy, szmateksy - i jak chcecie wychować dzieci, żeby coś osiągnęły w życiu? podejrzewam, że poza lumpeks i szmateks nie wyjdą. jestem za likwidacją tych przybytków. społeczeństwo zamiast iść w górę stacza się w dół.