Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tez tak macie ze myslicie o innych a o was nikt nie mysli?

Polecane posty

Gość gość

Przykro mi z tego powodu;(nie potrafie miec tego gdzies. np. Glupi sylwester co roku ja z mezem cos organizowalam wsrod znajomych czy rodziny czy spotkanie u nas czy wypad na bal cokolwiek w tym roku postanowiam odpuscic bo mam dosc..i co w rezultacie zostajemy sami w domu bo o nas nikt nie pomyslal kazdy wszystko we wlasnym zakresie i jakos mi przykro;( I tak mozna wymieniac i wymieniac..

Gość gość
nie. wręcz chyba na odwrót mam :)

Gość gość
Wszyscy mysla o Tobie a Ty o nikim?

Gość gość
Autorko a nie mozesz zadzwonić i zapytać znajomych co robią w sylwestra. Może tez nie mają planów. . Trochę nie rozumiem takiej postawy jak twoja. Albo wsaystko albo nic. Albo organizujesz spotkania, bale, wyjazdy albo milczysz na dany temat i nic nie robisz. A nie mozna nie robić imprezy ale pogadać ze znajomymi jakie mają plany.

Gość gość
Bo jak ja nie organizuje to kazdy martwi sie o siebie. Jak ja nie zapytam czy moze to czy tam to porobimy to mnie nikt nie zapyta nie pomysli ze moze i jabym chciala. Oczywiscie ze pytalam co robia kazdy ma jakies plany juz od dawna nas nikt nie zapytal czy mielibysmy ochote. Tylko co robimy oznajmilam ze siedzimy sami w domu. I taka to gadka i tak jest ze wszystkim.