Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubezpieczenie zna się ktoś na tym

Polecane posty

Gość gość

otóż ostatnio okradziono mi sklep, i ubezpieczyciel żąda aby przekazać mu faktury źródłowe które potwierdzą zakup skradzionych towarów. I teraz nie wiem zupełnie co mam im przesłać bo przecież normalne że nie ma tego na jednej fakturze, a przecież nie prześlę im całej teczki z kilku miesięcy. Ktoś coś wie co trzeba zrobić ?????

Gość krulewicz Myszkin
nie, ubezpieczyciele to zwykle zlodzieje zerujacy na nieswiadomosci maluczkich i dostajacy w doope od wielkich

Gość gość
no to mi pomogłeś :D

Gość gość
tak - zasyp ich fakturami z ksiegowosci ! jaki to problem , chcą faktury to im daj troche roboty to jest , ale za to mozesz wyolbrzymić za chiny nie dojdą ile ci czago skradziono jak ci skradiono za 10 tys towaru wykaż ze za 15 tys itd. madrze !! to warzne bys sie nie wkopał w skarbowy

Gość krulewicz Myszkin
polecam sie doopcia :classic_cool: ****asz sie czy trzeba z toba chodzic? :classic_cool:

Gość gość
jeszcze jedna sprawa :) te faktury mogę sama sobie skserować w domu i im wysłać ??? czy oryginały ??

Gość gość
up up up

Gość gość
Zapraszamy do współpracy z naszym wykwalifikowanym zespołem w zakresie ubezpieczeń. Lata doświadczenia w branży oraz stale poszerzająca się grupa Klientów świadczy o naszej dobrej opiece. Każdemu Klientowi dobieramy ochronę ubezpieczeniową zgodną z jego potrzebami a jednocześnie za rozsądną cenę. Dzięki temu stale wzrasta grono osób i przedsiębiorstw obdarzających nas zaufaniem. Jesteśmy na bieżąco ze zmianami na polskim rynku w zakresie ubezpieczeń. Serdecznie zapraszamy do kontaktu osoby z Garwolina i okolic, ubezpieczeniagarwolin.pl