Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Córka odbija mi męża.

Polecane posty

Gość gość

Kilka lat po rozwodzie byłam sama.Było niemiłosiernie ciężko,zdarzały się długi i wyczekiwanie pierwszego,bo nie było z czym iść do sklepu.Przebrnęliśmy to razem z córką. Po pewnym czasie spotkałam fajnego faceta,zaczęły się randki, myślenie o przyszłości.Córka powoli przyzwyczajała się do niego i potem weszli w taką komitywę,że często stawała po jego stronie jak coś rozstrzygaliśmy.Ogólnie nikt nie powiedziałby,że to nie jego rodzona córka.Wzięliśmy ślub i wszystko było ok. On był kawalerem,ja rozwódką,ślub cywilny.Mieliśmy po 38 lat,więc nie dzieciaki.Córka miała 15 lat,podlotek. Była dumna,że wreszcie razem wychodzi z rodzicami,bo jej ojciec dla niej nie istniał,nawet we wspomnieniach. Teraz, po siedmiu latach zaczęłam dostrzegać niepokojące sygnały. Dostrzegłam jak przesiaduje mu na kolanach szepcząc mu coś do ucha i językiem liżącą mu ucho,chodzi po domu prawie goła,w majtkach lub kusej koszulce i taka przytula się do niego,ociera jak kotka gdy myśli,że nie widzę.Epatuje swoim seksapilem. Na niczym drastycznym jej(ich)nie złapałam,ale widzę jak wodzą za sobą wzrokiem,widzę jak ona oblizuje wargi gdy na niego patrzy.Miesiąc temu miałam wrażenie,że nas podgląda jak się kochamy,akurat jak siedziałam na mężu i szczytowałam. Jest pomiędzy nimi jakiś nieuchwytny flirt. Próbowałam z nią rozmawiać,ale zrobiła wielkie zdziwione oczy i nic z niej nie wydobyłam a mąż mówi,że bardzo ją lubi,ale jak córkę.Nie jestem przekonana do ich szczerości. Boję się,że niebawem ona wejdzie mu do łóżka,o ile już do tego nie doszło.Zamiast rozglądać się za chłopakiem ona podrywa ojczyma.A może oni są w zmowie i wykorzystują mnie jako parawanu,będąc kochankami. Naprawdę,gdy to piszę stają mi przed oczami jej wręcz wyuzdane zachowania w stosunku do niego.

Gość gość
nie corka odbija ci meza tylko malz ma slabosc do mlodych dupci :P, :P, :P wez no nim troche potrzasnij idiota chyba nie jest?

Gość gość
22 lata siadanie na kolanach? czy ona nie powinna studiować/ pracować?

Gość gość
mam nadzieję, że zakładając topik trollowałaś :)

Gość gość
Głupia prowokacja podstarzałego kretyna, który sie "Lolity" naczytał.

Gość gość
Wszystko możliwe...Wczoraj na fotca 8 latka o godzinie 23 flirtowała z dorosłymi mężczyznami a wszystkiemu przyglądał się jej dziadek który strasznie bluzgał.

Gość gość
Na koniec powiedział do wnuczki,,jak będziesz miała 100widzów to pokaż im dupę i będzie fajnie!"

Gość gość
1/10 jak siedzenie "tatuskowl" na kolanach i lizanie go po uszach nie jest niczym drastycznym, to nie wiem co jest:D chyba posuwanie analnie w salonie pod choinką podczas, gdy mamuśka oglada "trudne sprawy" :D

Gość gość
Wiecie że świat się kończy? Jeszcze w tym stuleciu linie brzegowe mórz i oceanów przesuną się o dziesiątki kilometrów! Ludzie to zwierzęta i czują ten zbliżający się czas zmian. Ale to nie wszystko, bo takie zmiany niosą za sobą inne...

Gość gość
Ooo, etatowy kafeteryjny zboczeniec :P

Gość gość
Podobno zakłada takie tematy, żeby prowokować podobne wypowiedzi.

Gość gość
Uwaga ! tego typu i podobne temaciki zakłada etatowy kafeteryjny zboczeniec aby wymusić inne opowiadania tej treści, przestrzegam i proszę się nie udzielać !!!

Gość gość
Ludzie.jak możecie tak drwić z kobiety.

Gość gość
coraz głupsze te prowokacje :O.

Gość gość
Dziękuję za wypowiedzi,widzę że nikt nie może mi pomóc.

Gość gość
jak lizanie "taty" po uchu jest normalne to ja jestem zakonnicą, litości kobieto,