Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, do jakich facetów czujecie chemię? Milczących, czy gadatliwych?

Polecane posty

Gość gość

Jaki facet was bardziej pociąga? Taki zawsze poważny i małomówny( ale nie na zasadzie wycofania, tylko po prostu nie lubi dużo mówić), czy taki wesoły i dużo gadający?

Gość gość
taki co ma jaja /w przenośni/

Gość gość
potrzebujesz korkow z chemii czy z fizy? tak sie sklada ze moge ci pomoc z OBU przedmiotow 🖐️

Gość gość
Zależy, jak ma głupoty gadać to niech się lepiej nie odzywa, a jak ma dużo do powiedzenia mądrego to niech mówi jak najwięcej, głupie pytanie

Gość gość
milczących

Gość gość
Pytam, bo ja zauważyłem coś dziwnego, że bardzo przyciągam do siebie kobiety. Jeszcze jak byłem w liceum to zawsze mało mówiłem, byłem taki melancholijny i nie odzywałem się do nikogo słowem, a potem dostawałem smsy od różnych nieznajomych dziewczyn, że widziały mnie na korytarzu itd, chciałyby się ze mną umówić i spotykaliśmy się, ale zaczynałem więcej mówić i wtedy wszystko się psuło, tak samo jest na uczelni (bo teraz studiuję) wydaje mi się, że wbrew pozorom bardziej pociąga kobiety facet skryty i małomówny, nawet jeśli potrafi mówić inteligentne rzeczy.

Gość gość
z wygladu jak sie oceniasz?

Gość parzystokopytny_
pogadanka pedagodiczna; czego ze swini nie jemy?

Gość gość
"z wygladu jak sie oceniasz?" Dużo kobiet ocenia mnie bardzo wysoko i mówi, że jestem przystojny, ale były też takie, które mówiły, że jestem brzydki i w życiu by się ze mną nie umówiły, a co do mojej oceny to oceniam się raczej dobrze.

Gość gość
Do bogatych!

Gość gość
No tak, taki co ma pieniądz to potrafi i przemilczeć i się odezwać. W zasadzie zaradny jest i wie co i kiedy powiedzieć. Nie dziwię się że kobiety na kasę lecą. Kasa z nieba nie spada a facet który potrafi ją zdobyć jest mega seksowny!

Gość gość
Normalnie konwersujących.

Gość gość
"No tak, taki co ma pieniądz to potrafi i przemilczeć i się odezwać. W zasadzie zaradny jest i wie co i kiedy powiedzieć. Nie dziwię się że kobiety na kasę lecą. Kasa z nieba nie spada a facet który potrafi ją zdobyć jest mega seksowny" Jasne, jak ma kasę po rodzicach to też?