Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sadzicie o dziewczynie 23 letniej ktora pisze na portalu randkowym

Polecane posty

Gość gość

ze studiuje prawo i pochodzi z prawniczej rodziny wiec zna swoja wartosci i nie zwiaze sie z dostawca pizzy czy to zadufana w sobie gowniara? czy tez faktycznie ma prawo tak myslec, bo pochodzi ze sfery wyzszej?

Gość gość
co sadzicie o rabatach na bzykanie wszystkiego co na drzewo nie ucieka przez kazdego z facetow ktorych NA TO STAC? na przyklad przez szejkow arabskich ktorzy jak wiadomo lubia haremy? (wybacz Piekny, to nie do Ciebie, Ty jestes Wielki)

Gość gość
Mam na roku dziewczynę która nie umówi się z nikim kto ma inne studia niż medyczne bo nie będzie się spotykać z kimś na niższym poziomie od siebie. Na dodatek musi być bogaty , najlepiej z zagranicy. Do tego uwaga! Ona chyba jest dziewicą i ma 20 lat a mimo to 3/4 facetów nie chciałby jej nawet zaliczyć.

Gość chore sasiadow sny
tak? zapros ja na Sylwestra, moze z toba pojdzie jak jej obiecasz ze bedziesz studiowac medycyne? :classic_cool:

Gość gość
A ile znasz dziewczyn prawniczek z prawniczej rodziny, ktore zwiazaly sie z dostawca pizzy? Albo ile znasz facetow prawnikow z prawniczysz rodzin co sie ozenia z prosta dziewucha z zadupia i prostackich rodzin?

Gość gość
Myslimy ze ta dziewczyna to nie twoj target autorze tak samo jak facet prawnik nie bedzie targetem dla prostej dziewuchy. Moze ja co najwyzej z kolegami przemacac