Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patqa

Czy to aby na pewno ciąża ?

Polecane posty

Wykonałam 2 testy oba pozytywne co możecie zobaczyć na załączonym zdj ( http://zapodaj.net/6decc5e86b464.jpg.html ) rano kreseczka ledwo widoczna, po południu kreska wyraźna. A moje pytanie to czy torbiel na jajniku ma wpływ na wynik testu, tzn.jeżeli w ostatnich miesiącach również robiłam testy (staramy się z mężem o dzidziusia) i były negatywne za każdym razem, a torbiel mam malutki 2x3 cm to czy teraz może on fałszować wynik ? Torbiel według ginekologa ma się wchłonąć samoistnie, także wszystko jest pod kontrolą, aha i zapomniałam dodać że okres mi się spóźnia 4 dni, wizyta u ginekologa 12 stycznia. ps.żadnych leków nie zażywam. Pozdrawiam Patrycja

Gość gość
Byl juz taki temat... Dziewczyna z torbielami pisala,ze nie sa w stanie zafalszowac wyniku.Ciaza. Gratuluje. Proponuje zbadac HCG we krwi i po 48h powtorzyc badanie,sprawdzic czy rosnie.

Jak mi się spoznial okres to zrobiłam testy, wszystkie negatywne, okazało się że okresu brak przez torbiel, więc jak widać torbiele nie zmieniają wyników, jesteś w ciąży ;)

Gość gość
ja od dawna zmagam się z torbielami jajników. pojawiają się i znikają. kiedy zaczął mi się pewnego razu spóźniać okres pomyślałam, że to właśnie przez torbiele bo parę razy tak było. zrobiłam test ciążowy i wyszedł pozytywny. następnego dnia następny i znów pozytywny. dziś jestem w 38 tygodni ciąży ;)

Gość gość
Gratuluję! Zacznij łykać kwas foliowy