Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosc28

,,,,

Polecane posty

Gość ciocia dobra rada 123456
musisz ją bardziej poznać a ona ciebie żeby ci zaufała i wtedy będzie łatwiej

Gość gość
nieśmiałe dziewczyny takie są. musisz się starać 2 razy bardziej.. one się wstydzą i boją się zranienia, wiem bo sama kiedyś taka byłam.

Gość gość
no nie wiem..ja tam zazwyczaj odpisywałam na takie smsy, ale może jak jej podpadłeś to dlatego.. Ale jedno jest pewne, jak ci zależy to musisz się starać, bo jak przestaniesz i będziesz czekać na coś z jej strony, to się nie doczekasz, bo dziewczyny nawet jak chcą to nie powiedzą, ty musisz cały czas robić pierwszy krok, próbuj cały czas, a jakby ona miała ciebie dość, to w końcu by ci powiedziała po tych wszystkich staraniach.

Gość gość
"mi bardzo i to bardzo na niej zalezy" to własnie to jej napisz. :D a nie nam...

Gość gość
jak zależy to codziennie

Gość gość
raz np. życzę miłych snów, na drugi dzień życzę miłego dnia innym razem co u ciebie

Gość hulahooop
Byle nie za często, bo to może przynieść odwrotny skutek. Zwłaszcza, jeśli mówisz że wcześniej "podpadłeś", więc musisz od nowa zdobywać jej zaufanie.

Gość hulahooop
Zależy, coś przeskrobał. Jej zachowanie może świadczyć o tym, że "chciałaby, a boi się", bo się "przejechała" na Tobie. Gdybyś był jej całkiem obojętny, to raczej nie sprawiałaby wrażenia speszonej Twoją obecnością, ale nikt też w jej głowie nie siedzi, więc pewności nie ma.

Gość gość
Jeśli jest nieśmiała, to wspólny wypad ze znajomymi (o ile to są Twoi znajomi, a ona ich nie zna) to kiepski pomysł, bo bedzie się wstydziła i stresowała

Gość hulahooop
Wypowiedziane w kontekście takim, że za szybko chciałeś się do niej zbliżyć? Bo nie do końca rozumiem. Jeśli tak, to szanse są, jak najbardziej, tylko Ty teraz powinieneś pokazać, że zależy Ci na niej i jesteś w stanie poczekać, aż będzie gotowa, być po prostu obok. To jej da poczucie, że coś może z tego być. Specjalistką nie jestem, ale tak zinterpretowała ;) Chyba, że takie zdanie padło w innej sytuacji, czy było reakcją na inne, konkretne zachowanie.