Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można mieć piegi w XXI wieku dziewczyny nie załamujcie mnie, to ohydne

Polecane posty

Gość gość

Ja rozumiem, że jako dziecko nawet nie powinno się wydziwiać ale jak się dorasta to należy to usuwać jak zbędne owłosienie w gabinetach kosmetologicznych, jest tyle metod dzisiaj. Serio uważacie, że to ładne? Mnie to obrzydza osobiście. Najgorsze jest to, że idzie taka pieguska z fajnym facetem za rękę i nawet tych piegów nie zakrywa, całe łapy w kropach bleeeeah! dzisiaj właśnie widziałam taką parę w galerii handlowej. Nawet ja się czuję zażenowana jak to widzę. Prawda jest taka, że żaden normalny facet na dłużej z taką nie będzie wiadomo fast food taki sobie z niej robi :P i uwierzcie nie chcę was obrażać tylko z dobrego serca wam to piszę. Obudźcie się i albo zakrywajcie przed ludźmi ten defekt albo to usuwajcie czy to takie trudne?

Gość gość
ale że co 0/10? nie mogę mieć swojego zdania?

Gość gość
wiem ze to prowo ale i tak napiszę uwielbiam piegi, są sliczne.

Gość gość
a co jest złego w piegach?

Gość gość
moj kolega umawia sie z dziewczyna ktora piegi ma wszedzie.. i jest oczywiscie rudzielcem ;) Twierdzi ze jest urocza. Ja jestem kobieta nie mam piegów i nie chciałabym mieć piegów. Dziękuję Bogu za siebie;D

Gość gość
gość dziś ale że co 0/10? nie mogę mieć swojego zdania? xxx Możesz, póki co za debilizm do więzienia się nie idzie. Internet to jego mekka.

Gość gość
nie to nie prowo ale nie wierzę, że dla was to nic obrzydliwego, zadziwiacie mnie tym, że dla was to taki kosmos

Gość gość
Ja mam parę. Malo i prawie nie widać. Mam usuwać bo mi nie przeszkadzają a tobie? Na wzięcie tez nie narzekam wśród mężczyzn :-) ale malo mnie interesują bo mam wspaniałego męża zazdrosnico :-) solara tipsy itp i laska samotna i z zła bo zobaczyła super faceta u boku piegowatej. Mózgu Ci brak kochana :-*

Gość gość
Jak można mieć piegi w XXI wieku? Tak samo jak w XX i XIX:)) Piegowate rudzielce są cudne, do schrupania...

Gość gość
Ja mam piegi malo bo malo ale mam a ruda nie jestem. I nie farbowana

Gość gość
Nie zwracam uwagi na to czy ktos jest w piegach czy nie.

Gość gość
jakbym miała takie gęste piegi na całym ciele tobym się zabiła chyba :o

Gość gość
piegi są urocze. taka Pra(w)da

Gość gość
piegi sa obrzydliwe zgadzam się z autorką ale tu jak widac piegulce się odezwały i sie bronią czyżby kompleksy? i słusznie paskudy hahahaha

Gość gość
oj komuś tu pieguska odbiła faceta :)

Gość gość
Nawet ja się czuję zażenowana jak to widzę. xxx Powinnas napisac=tylko ty :D Stanowisz drobny ułamek społeczenstwa o takim guscie. Dla mnie piegi sa urocze, choc ja ich nie mam, a chcialabym pare na nosie ) Mnie natomiast mierzi brak tali i wąskie, chłopiece biodra u sporej ilości jednostek damskich (chyba ) naszego społeczenstwa :D A więc.. do boju ! Zasuwaj do chirurga plastycznego i poprawiaj swoja "figure", bo mnie to obrzydza :D :P przeciez to pestka , mamy wszak XXI wiek !:)

Gość gość
piegi sa obrzydliwe zgadzam się z autorką ale tu jak widac piegulce się odezwały i sie bronią czyżby kompleksy? i słusznie paskudy hahahaha lapka.gif" dobra ale ściśnij już pajacyku i wypier/dalaj bo tata cię woła do wanny

Gość gość
Moja synowa ma prześliczne piegi i urocze dołeczki w policzkach. I synowi i nam podoba się taka "wesoła" buzia.

Gość gość
mozna? mozna!jest piekna https://www.google.pl/search?q=natalya+rudakova&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=mvKiVLqrNsf3UuflgKAL&ved=0CAYQ_AUoAQ#facrc=_&imgdii=_&imgrc=NXMHohVgyqvsGM%253A%3BPdSaqzfOMoajNM%3Bhttp%253A%252F%252Fblog.directly.me%252Fwp-content%252Fuploads%252F2012%252F10%252FNatalya-Rudakova.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.gopixpic.com%252F640%252Fnatalya-rudakova-has-22-more-images-celebrity-news%252Fhttp%253A%2525257C%2525257Cimg004*lazygirls*info%2525257Cpeople%2525257Cnatalya_rudakova%2525257Cnatalya_rudakova_sexy_s9lVaUy*sized*jpg%252F%3B493%3B511

Gość gość
ja też mam piegi na nosie i na ramionach i jestem naturalną blondynką o długich, prostych, złotych włosach, mam niebiesko-zielone oczy i długie ciemne rzęsy, oraz ładnie zarysowane słowiańskie brwi wyglądam zjawiskowo :P A do tego mam niezłą dziewczęca figurę :) Do paskudy mi daleko a zazdrośnicy tym bardziej :) Mam bardzo pogodne usposobienie, zawsze szczerze i życzliwie uśmiecham się do ludzi i nie potrafię długo żywić urazy tym bardziej za wygląd kogoś kto jest ładniejszy:) Przeciwnie potrafię to docenić, jestem dusza artystyczna i trocheje inaczej postrzegam świat. Uwielbiam naturę i uważam, że piegi jako jej kaprys potrafią być cudowne unikalne.