Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Natrętna matka w rodzinie.

Polecane posty

Gość gość

Te świeta to był horror, siostra mojego maża na oczątku roku urodziłą córkę.Nie mamy specjalnie bliskich kontaktów, ale staraliśmy się w miarę poprawnie zachowywać.Teraz po dłuższym niewidzeniu przyjechali do teściów, my tez byliśmy zaproszeni.To był najbardziej mećzący dla mnie chyba swiateczny czas jaki pamiętam.Byliśmy tam 2 dni. Nasze dzieci odganiane od jej córki, wieczne porównywanie, a kiedy miały zabki, a kiedy to, a kiedy tamto i tak cały czas.Jeden niekończący się temat o jej córce, do porzygania, a teściowa jej w tym wtórowała.Wróciłam padnięta.A hitem było stwierdzenie,że moje dzieci zazdroszczą tego,że oni mają malutnie dziecko a my nie mamy.Co robic z takimi idiotkami, nie wiem, nie pomogło ignorowanie, zmiana tematu, wychodzenie, tylko sie coraz bardziej nakręcała.Poi świetach mieliśmy znowu jechać do teściów, ale ja powiedziałam,że za ązdne skarby, z nią się nei da wytrzymać. Ja umiejętnie robić slalom od tej wariatki?

Gość gość
narty se kup :classic_cool:

Gość gość
ale masz problem, aż wstyd to czytać. nie chcesz to nie jedż i koniec tematu.

Gość gość
a wy ile macie dzieci i w jakim wieku? co powiedziałaś na stwierdzenie, że "wasze dzieci zazdroszczą jej córce, że jest mała"? wygląda na to, że szwagierka dostała odpieluszkowego zapalenia mózgu i komptlenie ześwirowała na punkcie dziecka. smutne to..

Gość gość
ale na komentarze co do waszej rodziny i dzieci, nie pozostawałabym dłużna, znalazła sobie szwagierka powód do czepiania się...

Gość gość
Jakas porąbana baba, oczywiście wszyscy jej zazdroszczą i przeżyć nie moga, bo ona jedyna na świecie ma dziecko.Olej idiotkę.

Gość gość
Jakie znaczenia ma wiek dzici autorki, nawet jak mają po 20 lat, to znaczy,że zazdroszczą?Niech się baba ogarnie, kolejna z pieluchowym zapaleniem .

Gość gość
Mnie dziwi autorka. Nie rozumiem jej problemu. No chyba że naprawde zazdrości.