Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Blondynki są ładniejsze od brunetek

Polecane posty

Gość gość
padłam...tak, to na pewno blondynka :D

Gość gość
:) stereotyp , a wy to pewnie brunetki ze tak was to cieszy

Gość gość
Wszystkie seksbomby to byly blondynki .Nawet brunetki robily sie na blond .

Gość gość
Krótko mówiąc największą seksbombą jest farbowana brunetka? Dobrze, że Sophia Loren nie miała takich głupich pomysłów. Moim zdaniem ciemne włosy są ładniejsze - ale pewnie dlatego, że sama jestem blondynką :P

Gość gość
Jak dla mnie to blond . Mniejszosc sie nie przefarbowala , a wiekszosc gwiazd kina I estrady stala sie po jakims czasie blond wlosa .A Marilyn Monroe ? Dlaczego nie pozostala ruda ?

Gość gość
bo nigdy nie była ruda? Miała mysi kolor włosów

Gość gość
Byla lekko rudawa .A poza tym gdyby miala na szanse na taki sukces to by jej nie zmieniali .

Gość gość
a farbowały się dlatego, że w tych wspaniałych rasistowskich czasach ideałem urody była blondynka z wielkim biustem i szerokim dupskiem.

Gość gość
miała też operację podbródka i nosa ;) Ogólnie to pasztet był zanim ją zrobili.

Gość gość
Brunetki z ciemną oprawą oczu są najlepsze. Blondynki są nijakie, bez wyrazu, brwi ledwo widoczne, rzęsy jaśniutkie i rzadkie. A brunetki zazwyczaj mają piękne wyraziste brwi, które sprawiają, że kobieta wygląda seksownie i zmysłowo. Poza tym kłóciłabym się co do teorii, że brunetek jest więcej. Jeżeli mówimy o takich prawdziwych brunetkach (ciemne włosy, czarne wyraziste brwi) to jest ich bardzo mało. W Polsce zdecydowanie więcej jest blondynek.

Gość gość
Ulubione tematy Odpowiedz na ten temat Blondynki są ładniejsze od brunetek Poprzednie 1 2 Następne gość dziś usmiech.gif stereotyp , a wy to pewnie brunetki ze tak was to cieszy gość dziś Wszystkie seksbomby to byly blondynki .Nawet brunetki robily sie na blond . gość dziś Krótko mówiąc największą seksbombą jest farbowana brunetka? Dobrze, że Sophia Loren nie miała takich głupich pomysłów. Moim zdaniem ciemne włosy są ładniejsze - ale pewnie dlatego, że sama jestem blondynką jezyk.gif gość dziś Jak dla mnie to blond . Mniejszosc sie nie przefarbowala , a wiekszosc gwiazd kina I estrady stala sie po jakims czasie blond wlosa .A Marilyn Monroe ? Dlaczego nie pozostala ruda ? gość dziś bo nigdy nie była ruda? Miała mysi kolor włosów gość dziś Byla lekko rudawa .A poza tym gdyby miala na szanse na taki sukces to by jej nie zmieniali . gość dziś a farbowały się dlatego, że w tych wspaniałych rasistowskich czasach ideałem urody była blondynka z wielkim biustem i szerokim dupskiem. gość dziś miała też operację podbródka i nosa oczko.gif Ogólnie to pasztet był zanim ją zrobili. Inne tematy z tej kategorii Po co slub?? SPŁYWA FALA SMUTKU... gość dziś Brunetki z ciemną oprawą oczu są najlepsze. Blondynki są nijakie, bez wyrazu, brwi ledwo widoczne, rzęsy jaśniutkie i rzadkie. A brunetki zazwyczaj mają piękne wyraziste brwi, które sprawiają, że kobieta wygląda seksownie i zmysłowo. Poza tym kłóciłabym się co do teorii, że brunetek jest więcej. Jeżeli mówimy o takich prawdziwych brunetkach (ciemne włosy, czarne wyraziste brwi) to jest ich bardzo mało. W Polsce zdecydowanie więcej jest blondynek.

Gość gość
Blondynki sa ladniejsze i latwiejsze