Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieznajoma syna namawia na studniowke

Polecane posty

Gość gość

Mój syn dzisiaj zwierzył mi się ,ze nie znana mu dziewczyna od kilku dni zaprasza go na studniówkę. On sam jest zmieszany i pytał mnie o rade co o tym myślę Wy byscie namawialy ,aby poszedł , poradzilybyscie aby kosza dal, czy raczej w ogole nic nie powiedziałybyście wstrzymując się od komentarza?

Gość gość
Jak to może iść z nieznajoma? To co ona go na ulicy zaczepila czy jak???

Gość czy namawialybyscie
Chodza do innych szkol, choć te same miasto ( wielkie) napisała do niego na FB Syn jest bardzo przystojny , zas dosyć nieśmiały i sam na swoja studniowke nie chce isc. To spokojny, uczynny i ladny chłopak, ale nieśmiałość do kobiet to jego minus Widzialam zdjecie tej dziewczyny, przecietna,lub nawet podprzecietna, ale syn nie patrzy na wygląd , tylko sam nie lubuje się w masowych imprezach

Gość gość
Desperatka jakaś.

Gość gość
Moim zdaniem jeżeli mało się znają albo wcale /niewyobrażalne, żeby prosić obcego chłopaka/ to nie powinien przyjmować zaproszenia. Nie wszyscy muszą mieć już chłopaków/dziewczyny, ale zaprasza się kogoś, z kim można potańczyć, pogadać a nie przystojniaka z fb ;-( Już sam fakt, że dziewczyna zaprasza obcego faceta skreśla ją.

Gość gość
mam nadzieję, że nie jest takim nieukiem jak ty autorko tego co piszesz aż nie da się czytać :o "te same miasto" grrrr......, tytuł topiku tez złożony przez Kalego chyba :P no i pisownia łączna i oddzielna tez leży i kwiczy u ciebie, pisać na kompie też nie potrafisz :o wypad do szkoły!

Gość czy namawialybyscie
moje błędy są efektem mieszkania ponad polowe życia w innym kraju. J. polski nie jest moim językiem ojczystym