Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tyle nienawiści u kobiet

Polecane posty

Gość gość

Gdyby mogło, to by cały świat spaliły.

Gość gość
plonie ci ogien olimpijski? jeszcze nie? czy juz zgasiles? :classic_cool:

Gość gość
kurcze ja tam samo pisze wwasza stronę?masz dowod na tą nienawisć ,?pewnie jesteś taks mo obłudny jak /Twoj temat

Gość gość
Czy mam dowód? Dowodem są Wasze tematy. Nie znasz mnie a nazywasz obłudnym.. no cholera co się z Wami dzieje?

Gość gość
Żeby zaznać męskich ramion trzeba być dobrą i ciepłą kobietą. Ja takich które kipią nienawiścią nie dotknąłbym palcem za żadne skarby.

Gość gość
ale głupek , masz dowód idioto że to kobiety !!!! ja widze chłoów ! to bydło

Gość gość
Głupek, idiota.. tylko tyle?

Gość gość
Aha. Dziękuję za informację. Zwróciłem Wam uwagę, więc jestem głupek, idiota i sfrustrowany. Idę bo zwymiotuję.

Gość gość
Jakie ma to znaczenie? Wiadomo , że zawiść, nienawiść, mściwość, to domeny kobiet. Trzeba uważać, żeby bachora nie zrobić.

Gość gość
odezwała się fikumiku, ta co jęczy bez godności. Autorze to nie jest forum dla normalnych ludzi, tu 90% to patologia.

Gość gość
Nienawiść, frustracja, agresja, to objawy braku dobrego seksu, tu same samotne osoby, więc jakoś musza się wyładować :P

Gość gość
'fikuMikuu dziś autorze sam prezentujesz negatywną postawę ... ręce opadają' zastanów się lepiej nad sobą

Gość gość
Tylko te zfrustrowane zazdrosne i mściwe wcale nie garną się do seksu. Chyba , że ja jestem beznadziejny, biorę to pod uwagę.

Gość gość
A no i jeszcze się na dzieciach wyżywają. Wchowują córki na wiecznie pokrzywdzone wymagające od innych księżniczki. Mam taką córkę, żal mi jej bardzo. Traktuje mnie tak jak jej matka, czyli jak śmiecia.

Gość gość
Nie garną się, bo pomimo tej frustracji i nienawiści nadal marzą o księciu z bajki i to je jeszcze bardziej dobija, bo pomału zdają sobie sprawę, ze nigdy tego ideału nie spotkają :P

Gość gość
ja tylko nienawidzę jakieś 99% mężczyzn ;) Ale nauczyłam się tą nienawiść zamieniać w lekceważący stosunek, poważnie, taki zimny drań ze mnie w kobiecym wydaniu, jeśli mnie interesują, to tylko jedno, wiadomo ;) i szpic w doopkę. Kocham to, cóż, sama byłam tak traktowana, jak powietrze i coś gorszej kategorii przez mężczyzn, ale fizycznie się zmieniłam i przy okazji zrobiłam się parszywą osobą w stosunku do mężczyzn i niektórych zołz, ale tylko tych, które na to zasługują i czuję się z tym FANTASTYCZNIE ! :] Nikt mną już nie pogardza, bo sobie nie pozwolę, prędzej oczy wydrapię niezależnie od płci :)

Gość gość
Możemy się nienawidzić wzajemnie, obrażać, krytykować, wkur... ale i tak nie potrafimy bez siebie żyć, tak prawda :)

Gość gość
Tak, nie potrafimy bez siebie żyć. To jest najsmutniejsze. Ile bym dał żeby być aseksualny!. Uwolnić się od tego kamnienia u szyi. Przestać się kobietami interesować i zająć się czymś zupełnie innym.

Gość gość
22 42 dlaczego?

Gość gość
21,58 jaka maka taka skorka jaka matka taka corka

Gość gość
22:42 - odpowiadam. Bo to seksualność nas wiąże i krępuje. Gdyby nie to, możnaby robić wiele innych fajnych rzeczy.