Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałam się wam wyżalić

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, mam problem z którym borykam się od roku, mianowicie grzybica pochwy. Właściwie to borykam się z nią od 3 lat. Rok temu trafiłam na dosyć dobrą pani ginekolog dzięki której zapomniałam o problemie na jakieś pół roku. Niestety łudziłam się że problem zniknie. Płakać mi się chce, nie mogę uprawiać seksu, jestem załamana psychicznie. Przez jednego sukinkota który kiedyś latał z kwiatka na kwiatek muszę się z tym borykać już do końca życia. Termin do kolejnego "wspaniałego" ginekologa mam dopiero za dwa tygodnie ale ja już nie wyrabiam. Nie mogę nawet lekko przylegających spodniach chodzić męczę się. Mam wszystkiego dość ;( czy któraś jest w podobnej sytuacji jak ja teraz? pozdrawiam

Gość gość
Mozesz ja wyleczyc bez lekow, wystarczy przejsc kilka mcy na niskoweglowa diete, jesc jogurty, cytryne, ocet jablkowy ja kiedys mialam grzybice skory, o innych nie mowiac i wyleczylam sama :)

Gość gość
swietnie mam 300 zl alimentow akurat mi starczy na litr jogurtu i kilka cytryn dziennie :classic_cool:

Gość gośćzw
Ale dlaczego nie mozesz uprawiać seksu? Ja miałam grzybice i robilam to ale z prezerwatywą,mąż sie zgodził :) Boli cie czy p prostu nie chcesz ?

Gość gość
Do GOSCZW moge i próbowałam ale mi to przeszkadza poza tym w trakcie kuracji nawet z prezerwatywą nie powinno się tego robić

Gość gośćzw
ja pamietam jak gin przepisała mi provag -przez 10 dni (wieczorem) dodatkowo na te 10 dni przed samym spaniem smarować sie Pimafucord a potem przez 7 dni clotrimazolum (rano i wieczorem ) i tak sie leczye kiedy zlapie mnie grzybek :) sprobuj moze ,co? :)

Gość gość
Ograniczaj cukier w diecie do podmywania żel do higieny intymnej laktacyd Bielizna bawełniana żadne sztuczne lub stringi Nie używaj tamponów no chyba ze na basen albo awaryjnie Mozesz wypróbować globulek z propolisem, bez recepty w aptece, uwaga brudzą wiec trzeba używać wkladek

Gość gość
Clotrimazol jest tez w globulkach ale nie pamietam czy na receptę Gdy zaglądasz z farmacetka byc moze sprzeda bez recepty Mnie te globulki pomagaly