Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

powidzcie mi kobiety

Polecane posty

Gość gość

Jestem chłopakiem i kieruje do was takie pytanie czy wy też lubicie seks uprawiać? Ponóć seks dla kobiety to przyjemność i lepiej się czują 2-3 razy lepiej niż facet, tylko ponóć nie lubicie się do tego przyznawać. Możecie powiedzieć czy to prawda w tym? I czy wy czasami czujecie taka potrzebe że chcecie seksu? Bo u nas jest tak że jak widzimy jakaś naga ładna dziewczynę to myślimy sobie że chętnie byśmy chcieli ją pobzykać ;) a czy u was też takie coś występuje podobnego ?

Gość gość
Bo mi się wydaję że to jest tak że my mamy chęć z wami seks uprawiać ale wy tego nie zawsze chcecie bądź chcecie może ale ukrywacie ;) Ja wam powiem tak że wy macie ładne piękne ciało i chyba macie lepiej od nas, a my jak was widzimy to mamy chęć na seks, czy wy też takie coś macie że jak widzicie gołego faceta to chcecie aby mieć z nim seks ? Powiedzcie mi jak to jest u was bo ja jestem chłopakiem i nie wiem tego

Gość gość
no to powiedz coś więcej jeśli możesz Rokowa panno ;) jak to jest u was z tym

Gość gość
spora czesc seksu nie lubi, polowę z nich penisy brzydzą. niektóre wytrzymują rok albo wiecej bez seksu, bo bez "tego jedynego" ich chuc nie istnieje. jezeli nie jest zakochana, jej popęd = zero. reszte dopowiedz sobie sam.

Nie wiem czy wszystkie, wiec w swoim imieniu mogę się wypowiedzieć. Musi grac całość. Sama golizna to może być malo. Musiałoby być "boskie ciało" - u facetów jest dokładnie to samo. Nie każda nagość wzbudza zmysły.

Gość gość
Nie u nas jest tak ze chcemy pobzykac a potem chcemy mieć związek.

Gość gość
No to wypowiedz się co ty czujesz, właśnie wy macie lepiej bo macie ładne ciało a wy jak widzimy nagie dziewczyny to wtedy mamy ochote na seks, ale mi chodziło czy wy również lubie seks, i czy też lubicie facetów podglądać czy niekoniecznie. Bo mi się wydaje coś takiego że to wy jesteście do seksu stworzone i dlatego jak was widzimy nagie to mamy ochote się z wami pobzykać ale wy to chyba nie koniecznie mówie dobrze czy się myle ?

Gość gość
Wypowiedźcie się kobiety nie wstydzicie się

Gość gość
a to lubicie wy seks dziewczyny czy nie bardzo? czy lubicie ale nie przyznajecie się do tego ?

Gość lolla7
W swoim imieniu napiszę, że lubię seks a już na pewno ogólny kontakt z facetem, podniecanie go, uwodzenie, kuszenie itp. Ja mam tak, że abym miała taką seryjną chcicę na seks z danym kolesiem, musi on być męski i pociągający fizycznie czyli: szeroki w barkach, wąski w biodrach, dość wysoki i fajna twarz. Wiem o co ci chodzi i odpowiem tak- pod względem możliwości faceci mają lepiej, bo po prostu jest dużo seksownych lasek ;), a już kolesi, którzy np. mnie podniecają jest kilku mieście hehe :p ale ogólnie tak mam ----->seksi koleś=chcica na maxa

Gość gość
a ja myślę że to wy dziewczyny macie lepiej, bo macie ładne ciało i seksowniej wyglądacie, i o was trzeba się starać a wy nie musicie tego robić. I ja tak se czasami myślę że to jest tak że kobiety są do seksu stworzone a my chcemy was zdobyć a wy nie zawsze chcecie się dać nam ;)

Gość Karol1991
Tylko jak np. zdobywać kobiety skoro mi ciągle nie wychodzi? Jestem miły i niegłupi, a jednak laski nie zwracają na mnie uwagi.

Gość Michał Borowski
Karol jak masz takie problemy to zajrzyj na www.uwodzenieuk.com - tam jest sporo porad na temat relacji damsko-męskich i ogólnie o podrywie. A jak chcesz to możesz też skorzystać z pomocy Adama - autora tej strony.

Gość gość
Ja uwielbiam seks ale nie lubię przyglupow. I jak ktoś myśli stereotypami damsko męskimi to libido mi spada i ide szukać kogoś z mózgiem. I wielkim chujem.

Gość gość
u mniej nie ma ochoty na seks gdy nie.jestem.zakochana.. gdy jestem zakochana to mam.ochotę dużą...ale tylko na tego w którym jesten zakochana...inny mnie nie ruszy, choćby.był nagi.i wyglądał jak aktor jakiś

Gość gość
Dla mnie seks nie łączy się z miłością, nawet jak jestem zakochana to wolę robić inne rzeczy niz sie pieprzyc bez sensu. Wole sie przytulic, pogadac.

Gość gość
Kieruje do was kobiety takie pytanie bo u nas jest tak że jak my was widzimy gołe i się podobacie nam to sobie myślimy że chcielibyśmy was pobzykać ;) lubimy was widzieć gołe, wtedy nam stoją penisy i mamy ochote na seks z wami. Czy u was dziewczyny też jest takie coś że jak wy widzicie gołego faceta to chciecie mieć seks z nim czy u was takiego czegoś nie ma? Lubicie dziewczyny seks uprawiać powiedzcie? bo chyba dla was seks to większa przyjemność niż dla nas i chyba lepiej się czujecie niż my ;)

Gość gość
No to jak u was jest z tym? bo ja czasami odnosze wrażenie że my faceci jesteśmy po to by was zdobyć i bzykać was ;) a wy jesteście po to by was bzykać i jesteście do zdobycia i że wy chyba nie macie takiego czegoś jak my, tylko czasami uciekacie od nas ;) bądź lubicie seks tylko nie przyznajecie się do tego i czasami was trzeba prosić Czy tak to jest u was?