Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idziecie gdzieś na Sylwestra?

Polecane posty

Gość gość

ja zostaje w domu i nie ukrywam, że jest mi to na rękę:D

miałam iść na BALL ale ukochany się rozchorował i siedzimy w domku ;) i nawet się z tego cieszę ;p

Gość Patrycja20pl
Ja tez zostaje w domu lat 20. Znajomi wszedzie wyjechali lub z parami imprezuja xD

Gość gość
ja mam 29 i zostaje z moim facetem i psem. Wole to niż bale/cluby/domówki.

Gość gość
20, siedze w domu jak co roku;P

Gość polinezzzyja
Ja mam 27 lat i pierwszy raz od wielu lat zostaje z mężem w domu. Mamy małe dziecko i drugie w drodze wiec taka sytuacja bardzo mi odpowiada. Niestety znajomi z którymi co roku balowalismy dziś zaczeli sie uaktywnić i pytaja gdzie idziemy (a przecież wiedzą że nigdzie lub zapraszają do siebie). Szczerze mówiąc boje się jutro najazdu z ich strony celem umilenia nam czasu... a przygotowałam juz częściowo i dalej jutro będę szykować pyszne zarelko dla nas: pieczone palki kurczaka w roznych przyprawach i miodzie, pieczarki zapiekane i nadziewane serem i mięsem mielonym wieprzowym, sałatka z tortellini i upieklam pyszne kruche ciasto :) szykuje się rajsko jeśli nikt nam nie zakłóci zabawy :D

Gość gość
ja na disco lece:D

Gość gość
w domku w ciepełku wygodnie pośmieje się ze spędu dla ubogich słuchających po raz kolejny metalicznego głosu Kobżdzidrak takiego jakby koń lał na blachę

Gość gość
Bardzo dobrze, że wielu zostaje i nie daje się wciągnąć w ten chory, buracki i sekciarski wręcz obłęd Sylwestrowy. Tak naprawdę czekać tylko do północy, a potem... następuje kolejny dzień, który też mija, potem następne i tak w kółko. Mam naprawdę niezłą polewkę, jak polactwo się licytuje, kto gdzie jedzie (czy był), ile wydali na kiecki, lansują się lokalem, pokazem sztucznych ogni itp. Każdy kto spędzającego Sylwestra samemu nazywa no-lifem jest po prostu zakompleksionym bufonem i prościelem, którego najlepiej unikać. Osobiście preferuję indywidualnie spędząć Sylwestra - bo dla mnie to dzień normalny jak każdy roboczy, względnie zgadać się na krótko ze znajomymi i zrobić zwykłe spotkanie. Teraz czekajcie wszyscy na 1 i następne dni - "licytacji" nie będzie końca, ale możecie pośmiać z zakompleksionych polaczków :]

Gość gość
Jestem w domu z mezem i corka, jestem w ciazy . Zrobimy cos dobrego na kolacje pogadamy obejzymy cos fajnego jakis dobry film. Moze tylko wina bym sie napila do tej kolacji a nie moge teraz i tyle mi bedzie brakowalo. Ale to tylko troszke;)

Gość gość
A huj mnie obchodzi gdzie ty idziesz na Sylwestra lub siedzisz w domu. Poszło won.

Gość gość
z tego co widze to duzo osob zostaje w domu tej nocy.

Gość gość
nie . Chyba że mnie poniesie

Gość gość
Posiedziałabym w domu ale mam zj******h sąsiadów. Zazdroszczę wam spokojnego wieczoru w domu bez żadnych rykow i biegow jakiegoś smierdzacego bachora. Muszę gdzieś iść bo wykituję :( Wszędzie będzie spokojniej niz u mnie, we wlasnym domu. milego sylwestra

Gość gość
w domu ,bedziemy ogladac se ria le