Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meff

Pęknieta gumka a ryzyko ciąży

Polecane posty

Gość meff

Witam, podczas gdy kochałem sie ze swoją dziewczyną pękła mi prezerwatywa, niewyczułem tego i po prostu skonczylem. Chcialbym dodac ze w ten sam dzien kochalismy sie kilka godzin wczesniej, podczas drugiego stosunku bylem pod wplywem alkoholu, moj organizm byl oslabiony ze wzgledu na spore sporzycie rowniez poprzedniego dnia. dziewczyna stwierdzila ze prawdopodobnie zaczely jej sie dni plodne i mozliwe ze to 2 dzien plodny. czy moje nasienie bylo na tyle oslabione ze ryzyko ciazy moze byc niskie ?

Gość gość
Ryzyko ciąży 80%

Gość gość
Nie ma nic takiego jak "osłabione nasienie". Macie 48h na załatwienie tabletki "po"

Gość gość
niechce zalatwiac tabletki po, jestem pelnoletni mam prace i niezdenerwowal bym sie gdyby wyszlo z tego dziecko, tylko ciekawi mnie jakie moze byc prawdopodobienstwo tego, bo jak czytam fora itp niektore pary staraja sie po kilka miesiecy, niektorzy mowia ze prawdopodobienstwo wynosi jedynie kilka %, niektorzy ze w dni plodne trzeba sie kochac dobre kilka razy zeby trafic, a moj wytrysk niebyl obfity bo kochalem sie wczesniej z dziewczyna, a drugim razem bylem jeszcze po alkoholu

Gość gość
wytrysk nie musi być obfity, wystarczy tylko 1 plemnik.

Mysle ze alkohol nie wiele ma tu do gadania. Jasne ze moze byc w ciazy Ja zaszlam po pierwszym wytrusku ktory sie trafil w dni plodne

Gość gość
ciekawe, czy dziewczyna też będzie tak szczęśliwa, że ojcem jej dziecka zostanie przypadkowy facet...

Gość meff
@studzia jak niemasz nic lepszego do powiedzenia to niepisz... moja kobieta ma nieregularne miesiaczki, obstawila ze to "niby" 2 dzien plodny, okres ma sie jej zaczac +- 8 stycznia, a zdarzenie mialo miejsce 25 grudnia. moze wypowie sie na temat jakas kobieta z zyciowym doswiadczeniem?

Gość meff
niejestem przypadkowym facetem, jestesmy ze soba 4 lata i planujemy slub.... nic przypadkowego...

Gość gość
uuuu to późno się obudziłeś, od razu trzeba było iść na pogotowie. Plemnik może przetrwać kilka dni, więc prawdopodobieństwo zawsze jest. Za 2 tyg kup test ciążowy za te twoje ciężko zarobione pieniądze. A następnym razem zanim kogoś zapłodnisz kup większe gumki albo lepszej firmy

Gość gość
taa na pewno malolata bedzie zachwycona, a jej rodzice jak ....

Gość meff
mamy po 25 lat, chcialem zapytac jaka jest mozliwosc bo 1 raz stalo sie cos takiego... myslalem ze wypowie sie ktos bardziej doswiadczony, ale zbyt duza ilosc malolatow czyta te tematy.... prezerwatywy ktorych uzywalem byla to marka DUREX classic