Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stawiam na rozwój osobisty ale

Polecane posty

Gość gość

pojawia sie lenistwo, z ktorym nie radze sobie, nie jestem systematyczna w niczym, nie wiem, czy tego da sie nauczyc, systematycznosci... owszem, ostatnio zycie mi sie pozmienialo, ale wiem co lubie - taniec, i chce to dalej robic, nie zaniedbywac, mimo natloku obowiazkow

Gość wycinam cholupce
tak? nie zauwazylam zadnego lenia w swojej okolicy kazdy z********a jak mroweczka

Gość gość
ja pracuje, studiuje (studia doktoranckie), musze sie uczyc angielskiego, no i nie wiem, skad brac sile na taniec... jestem niepoukladana, wszystko zostawiam na ostatnia chwile, chcialabym sie poprawic w nowym roku, tak zeby czerpac wiecej satysfakcji z zycia... nie wiem, czy sa jakies techniki na przezwyciezenie braku systematycznosci

Gość gość
spierdzialam sie

Gość gość
Ja polecam mój ulubiony blog http://miniomki.pl/ - jak dla mnie jest najlepszy, bo jest tu bardzo dużo ciekawych i inspirujących artykułów, a codziennie dodawane są nowe teksty

Gość gość
U mnie sprawdza się planowanie dnia.Kilka razy udało mi się zrealizować taki plan w całości i czułam się dumna z siebie i szczęśliwa.

Osobiście ciągle sprawdzam rózne metody zarządzania czasem, dzis robić tak, ze pracuje nad biznesem rano, a inne czynności wrzucam na koniec dnia i zobaczę jak będzie. Co do poprzedniej wiadomości to wiedz, ze jeśli zrobisz duzy plan dnia i go nie zrealizujesz mimo tego, ze zrobisz wtedy więcej niz inni ludzie to wpływa to na poczucie Twojej wartości - na obnizenie jego, więc nie ma co szarzować, polecam bloga http://www.krystianwojtowicz.pl