Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sylwester

Polecane posty

Gość gość

Jakie v plany drogie mamy na dziś? Ja spędzam wieczór z 20 mc synkiem bo maz wychodzi vna imprezę. Stwierdził ze nie będzie z nami siedział w domu. Tez bym wyszlaale nie ma kto zostac z małym.

ja tez siedze w domu z dzieckiem, jestem w 8 msc ciazy ale maz siedzi znami,dziwie sie ze pozwalasz mu imprezowac samemu w sylwestra,bo rozumiem w normalny dzien niech idzie na piwko,ale dzis:/

Gość gość
Przerasta mnie to nie mam siły się kłócić. Jak zostanie będzie siedział naburmuszony

:( smutne to,nie wyobrazam sobie zeby mój mnie tak zostawił,mój stwierdził ze woli siedziec w domu i zamówic kfc:)ale sa rózni faceci,ale na twoim miejscu w jakis weekend zostawiła mu dziecko i po prostu gdzies wyszła,tak zrobiła moja kolezanka i facet był w szoku jak zony nie było cała noc a on musiał siedziec z dziecmi,i od tamtej pory juz nie wychodzi:)

Gość gość
Kiepskie prowo

Gość gość
Mama moja na dyżur a jego rodzice ida do znajomych. Zostaje opiekunka ale mały na codzień jest ze mną więc by pewnie płakał z kimś obcym

Gość gość
z kochanką

Gość gość
z kochanką

Gość gość
z kochanką

Gość gość
tak to jest jak bezmyslnie wybiera sie partnera:(

Gość gość
brak lojalności

Gość gość
Było dobrze przez 6 lat pojawiło się dziecko i zaczęło się psuć

Gość gość jjnb
Idziemy na bal :D sylwestra spędziliśmy rożnie ale nigdy osobno! To taki wieczór ze szkoda spędzać oddzielnie. W tym roku nasz 6-latek zostaje z babcia ale jak miał 2 lata byliśmy na domowce u męża brata - my z dzieckiem, oni ze swoją dwójka i jeszcze jedna para z dzieckiem. Wieczór był naprawdę udany, dzieciaki razem sie bawiły cały wieczór, prawie wszystkie doczekały północy ;) my posiedzielismy, posmialismy sie, wypilismy po lampce szampana, no faceci troche więcej :) nie macie żadnych znajomych? Naprawdę mozna fajnie spędzić czas z dzieckiem. W zeszlym roku zaprosiliśmy do siebie znajomych którzy nie maja dzieci i tez było fajnie, synek siedział z nami i nikomu nie przeszkadzał a tym roku idziemy z paczka znajomych na bal, sale mamy niedaleko wiec szkoda nie iść :)

Gość gość
My mieliśmy iść właśnie na taką domówkę z dziećmi, ale się rozhorowałam, więc zostajemy w domu. Rok temu miałam półroczniaka i też byliśmy na takiej imprezie, było super. A dwa lata temu- w ciąży na balu. Trzy lata temu z kolei zrobiliśmt sobie randkę we dwoje. Tak więc różnie spędzamy tę noc ale nigdy nie osobno!

Gość gość
* rozchorowałam, przepraszam za literówkę.

Gość gość
My całą rodzinką zostajemy w domu ... tzn. ja, mąż i trójeczka naszych dzieciaków :) Nie każdego Sylwestra mogliśmy spędzać razem, ponieważ mąż gra w zespole i często szedł do pracy w Sylwestra. Nieraz byłam z nim na takim pracowitym Sylwestrze, ale w zeszłym roku byłam w tym czasie w 8 miesiącu ciąży więc zostałam w domu z dwójką dzieciaków. W tym roku mąż jest w domu z czego bardzo się cieszę :) Zarówno ja jak i mąż nie wyobrażamy sobie sytuacji, że jedno z nas idzie się bawić a drugie zostaje w domu. Dla mnie to nie jest fair.

Gość gość
Izulka zajmij sie w koncu czyms innym niz pitolenie non stop o swojej ciazy cesarce i straszeniem smiercia przy sn na kafe. Jestes tu non stop.

haha gosciu 9.31,widocznie ty tez jestes non stop:)tyle ze nie masz nawet nicku i cie nie mozna skojazyć:p,a nigdy nie straszyłam o smierci sn:/ po to jest forum zeby w wolnych chwilach posiedziec,poczytac,popisac:D

Gość gość
Maz nie chce spędzać sylwestra z nami ma dość siedzenia w domu i małego tak powiedział wczoraj. Strasznie vsmutne niedługo wraca z pracy zacNie się szykować masakra :/ mam żałobe w rodzinie i mówię uszanuj śmierć mojego ojca i zostań bz nami. W rezultacie uslyszalam ja nie mam żałoby tylko ty

Gość gość
Chyba zaprosze koleżankę mały posiedzi z nami sama przecież nie będę vwitala nowego v roku możliwe ze synek sie nawet nie obudzi na fajerwerki bo śpi mocno

gosciu 10.08 jak nie masz nic do napisania w temacie,lub czegos madrego to moze wejdz sobie na inny temat,np.erotyczny moze tam znajdziesz cos dla siebie,bo ewidentnie widac ze jestes złosliwą zołzą,której nic w zyciu sie nie udaje i trzeba obrazac innych:) a ja nie luibie takich ludzi.Tez moge byc jako gosc i obrazac wszystkich po kolei ale nie widze sensu:/

Gość gość
Izulka a ja nie widze sensu, by taka kretynka jak Ty plodzila dzieci. Nie bedziesz mi pisac, gdzie ja sobie moge wejsc, a gdzie nie, pogielo Cie dziecko? Z Twojego nicku wynika, ze masz dopiero 27 lat, a juz drugie dziecko, patologia jakas...

Gość gość
27 lat i drugie dziecko to patologia?!! Czlowieku masz 12 lat?

Gość gość
Oczywiscie, ze patologia. W dzisiejszych czasach dzieci rodzi sie po 30stce.

Gość gość
Izulka chociaz tyle dobrego, ze siebie lubisz.

Gość gość
Tak jasne. A potem płacz, że rząd nie daje na in vitro. Kiedy Wy się w końcu ogarniecie? Biologii nie oszukasz.

Gość gość
tak, bo jak ktoś tak wcześnie za rodzinę się zabiera, tzn, że robić nie miałas co w życiu

Gość gość
Zdrowi ludzie nawet po 30stce nie potrzebuja in vitro kretynki.