Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ambitny29

Rodzice z babcią besztają mnie, że odrzuciłem zaloty paszteta

Polecane posty

Gość gość
"Jedna dyktowała, druga robiła za skrybę. Ciekawe, która ma na głowie księgowość" Gdybyś zwrócił/zwróciła uwagę to o 12:19 pojawiły się dwa komentarze na tym temacie...

Gość Ambitny29
"gość dziś Broni kumpeli? Wow, ktoś zabłysną inteligencją.. To już nie ma normalnych facetów tylko same chamy na tym świecie zostały? " Chodziło mi o ten komentarz:) Czy pisał go niejaki Damian M, bo mam takie dziwne wrażenie. Ale już nic. Nawet jeśli to on, i tak się nie przyzna

Gość gość
Grube rury obchodzę szerokim łukiem,choćby najbogatsze. Brzydzą mnie.

Ja też nie trawię wielorybów. Niech schudną, bo tak to się może 3% facetów podobają.

Gość gość
Looooser - Nie porównuj grubych bab do wielorybów. Wieloryby to piękne, smukłe (choć wielkie) stworzenia... Nie obrażać bardzo proszę;)

Tak jak w tym kabarecie. "Przyszło po nią Greenpeace i wrzuciło ją do wody i mówią "nie umieraj, nie umieraj, wieorbybie"".:classic_cool: No tak dla nich to norma, a dla ludzi nadwaga.

Gość gość
Nie o tym mówię. Płetwal błękitny ma 32 m długości i około 4 szerokości. Budową ciała przypomina węża. Nie ma żadnej analogii do grubych bab. A wieloryb to moje ulubione zwierzę. Mój totem!!!

Gość gość
Cytuję gość dziś i rodzice musieli ją zawieść do lekarza x zawieŚć? Rodzice są na ogół niezawodni jezyk.gif Cienki jesteś, autorze. Popracuj na d ortografią i poprawnością językową, z tym, co tu zaprezentowałeś powyżej paszteta nie podskoczysz. Sensowne dziewczyny olewają niedouków. Komentarz Akurat zawieŚĆ się tu może obronić jak w powiedzeniu 'Zawiodę cię do raju bram;) Więc się nie wymądrzaj, skoro twe niedouczenie z tej samej ligi.

Gość Ambitny29
14:33 - Po raz kolejny pokazałaś swój żenujący poziom. Cały tekst napisałem bezbłędnie, zrobiłem tylko jedną literówkę. Tacy udzie, jak ty, kiedy nie mają argumentu przyczepią się nawet koloru skarpet... Poza tym mam parę koleżanek młodszych, atrakcyjnych, sympatycznych i inteligentnych, więc wiem, gdzie ze swoją ligą mogę celować...

Gość gość
Ani kontekst ani styl wypowiedzi, który nie jest stylizowany na 18-wieczną prozę, nie wskazują na to, ze autor chciał przekazać, że rodzice powiedli dziewczynę do felczera i nie ma wątpliwości co chciał napisać. Pani od polskiego też by tego raczej nie kupiła, zresztą autor by pewnie w życiu nie wpadł na takie tłumaczenie.