Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi mężczyźni robią wam śniadanie do łóżka?

Polecane posty

Gość gość

Mój twierdzi, że to tylko w filmach istnieje i dlaczego on miałby mi robić a nie ja jemu ;]

Gość gość
Nie mam obecnie mężczyzny Jestem singielką :) Ale na filmach nigdy nie myja przed śniadaniem zębów :( Ja bym tak nie mogła Musialabym wstac , wziac prysznic , umyc zeby , jakoś się ogarnąć i wypić kawe , dopiero potem moge coś zjeść

Gość gość
U nas tak wyszło, ja mu robię kawę do łóżka bo szybciej się ogarniam z rana. Za to w ciągu dnia on robi wiele innych rzeczy dla mnie.

Gość gość
Mój mężczyzna czasem robi mi śniadanie do łóżka, jest bardzo zaskakujący, kiedyś spieszylam się do pracy i nie miałam już czasu z nim zjeść, więc zapytał czy chociaż z nim zatańcze, a zamiast kwiatów daje mi natke pietruszki - dla zdrowia :)

Gość gość
Robi mi kawę odkąd mamy ekspres :P Śniadania nie lubię jeść w łóżku więc nawet bym nie chciała. Jak chcesz "zmusić" faceta do robienia kawy wystarczy kupić mu sprzet, którym będzie się mógł bawić i zmieniać różne ustawienia haha, u nas podziałało :P W naszym saeco jest tyle możliwości ustawień mielenia kawy, wielkośc****anki, ilości spienianego mleka że mój facet z przyjemnośćią go testuje i przynosi mi swoje arcydziała do łóżka :)

Gość gość
Mi nie robi śniadań, ale ja robię nam codziennie kawę, czasem robię mu też śniadanie, jest w tedy taki szczęśliwy. :)

Gość gość
Mój mężczyzna czasem robi mi śniadanie do łóżka, jest bardzo zaskakujący, kiedyś spieszylam się do pracy i nie miałam już czasu z nim zjeść, więc zapytał czy chociaż z nim zatańcze, a zamiast kwiatów daje mi natke pietruszki - dla zdrowia xxxx O szczesliwa kobieto, gdzie takich szykac uchyl rabka tajemnicy! Taki facet to skarb - a nie jakas nadeta purchawa sztywna co tylko przed komputerem siedzi i hemoroidow na dupsku moze sie dorobic. Chcialabym takiego faceta.

Gość gość
Mój nawet sobie nie robi, niczego, ani śniadania, ani kawy, ani herbaty. Natomiast jest cudownym człowiekiem, pomaga mi we wszystkim, zmywa, sprząta, nosi zakupy i robi to bez zbędnego marudzenia, jak to mają panowie w zwyczaju. Tylko ta kuchnia tak totalnie go przeraża, ale ja mogę z tym żyć.

Gość gość
jeszcze czego? nawet mamie nie robię śniadań niech wstaje i mnie zrobi. w życiu. zresztą sam z mamą mieszkam i nigdy żadnej do mieszkania nie wpuszczę na stałe. w porze śniadania to kilka już było pogonionych, nie no elegancko nawet bilet na autobus kupowałem

Gość gość
sniadania nie jem to mi nie robi ale robi mi kawę i to nie w ekspresie bo nie posiadam tylko zwykła kawę zalewa wrzątkiem ,no i jeszcze musi wstawić wodę do czajnika oh jaki on cudowny! :)

Nie w życiu mój facet nie zrobi mi śniadania do łóżka. Po 1. zawsze późno wstaje, ja budzę się kilka godzin nawet wcześniej... zawsze to ja niosę mu ciepłą herbatę do łóżka na pobudkę, bo wiem że szybciej dzięki niej wstanie. Kilka razy próbowałam go namówić na śniadanie do łóżka.... nawet nadzieje miałam, że tak zrobi i czasem później wstawałam... lecz jego zdaniem takie gesty są dla pantoflarzy. :c

Gość gość
U nas to rytulal, robienie sniadania czy kawy ale rzdko do lozka. Kto pierwszy ten przygotowuje

Gość ostrapotrawa
Czy robi do łóżka? Hm... Tak, z tego co pamiętam to raz czy dwa narobił mi do łóżka. Ale był pijany...

Gość gość
Łóżko jest od spania , a nie od jedzenia w nim. Chyba, że ktoś jest obłożnie chory lub jest zwykłym brudasem

Gość gość
Jak chcesz "zmusić" faceta do robienia kawy wystarczy kupić mu sprzet x Twój facet nie ma sprzętu i musiałaś mu kupić? Naprawdę współczuję :p

Gość gość
Nie rozumiem co to jest za atrakcja jeść w łóżku? Niewygodnie. Nie widzę w tym żadnego sensu.

Gość gość
Śniadanko mi robi, herbatkę czy kawke też ale raczej nie do lóżka (chyba, ze np zle się czuję) tylko szykuje w kuchni i ja wstaje na gotowe ;) to oczywiście tylko w weekend jak jest w domu :)

Gość gość
Mało tego, że robi do łóżka (wprawdzie tylko w weekendy, ale..) to jeszcze kupił sam coś takiego - http://www.empik.com/stolik-do-czytania-taca-sniadaniowa-z-nozkami-zeller-56x35x20-cm-zeller,p1141068951,gadzety-p I każde z nas to ma. Takie szczęście, że dzieci wstają teraz dosyć późno, zatem możemy trochę odpocząć, poczytać. Czy to się przydaje? Jeśli lubicie jeść w łóżku to zdecydowanie tak - wygodniej i estetyczniej. Bo można mieć sam talerz z jedzeniem, ale przecież łóżko wtedy po wszystkim będzie totalnie zabrudzone.