Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skoro istnieją faceci, którym się podobają kobiety w przedziale wiekowym

Polecane posty

Gość gość

30 - 40 lat, to czego wy kobiety świrujecie ze strachu że zostaniecie same bo jesteście starsze? Ostatnio oglądałam film o facetach którzy preferują od starsze od siebie kobitki. Dało mi to do myślenia że to kompletnie bezsensu że zamartwiam się iż z roku na rok staję się starsza. jak coś nie wypali to młodszego na starość znajdę:-P

Gość gość
Ale młodsi chcą starszych babek tylko na chwilę, na romans i nic więcej.

Gość gość
no oczywiście że młodsi chcą najczęściej poeksperymentować ze starszymi, ale jest te jakiś odsetek facetów którzy mają takie skłonności od momentu dojrzewania że wolą starsze koleżanki

Gość gość
no ale oni raczej chcą tylko seksu i raczej dzieci, rodziny z tego nie będzie, poza tym może lubią 30 latki ale jak ta 30 latka bedzie miałą już 50 lat a ten młodziak zacznie szukać nowej trzydziestki. faceci traktują kobiety strasznie instrumentalnie ;/

Gość gość
Ale takich co szukają starszych na stałe jest niewielki odsetek, a samotnych kobiet po 35-40 roku życia jest z 50x więcej. Większość tych młodych co chce związku ze starszą, to niedorajdy życiowe potrzebujące opieki i utrzymania. Na osiedlu mam taka parę, on przed 30, ona po 45 i to ona pracuje i utrzymuje dom, on chyba tylko służy jej do uciech cielesnych ;)

Gość gość
Młodsi chcą starsze ale atrakcyjne. Jesli dbasz o siebie to bez problemu znajdziesz takiego faceta.