Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam zamiaru karmić piersią i rodzić naturalnie

Polecane posty

Gość gość

Od początku będę podawać MM i nie mam zamiaru użerać się z karmieniem piersią. Koleżanka też od początku karmiła MM i wszystko jest ok. Śmieszą mnie te teksty, że matki karmiące MM są wyrodne :D . Wyrodną bym była gdyby dziecko chodziło głodne. Nie mam zamiaru ślęczeć z cyckiem na wierzchu. Zaplanowałam cesarkę, ponieważ nie mam zamiaru przeżywać normalnego porodu, żyjemy w takich czasach, że poród naturalny to śmieszność.

Gość gość
Twoja sprawa, Twoje dziecko

Gość gość
I kogo to obchodzi, Czekasz aż cię zlinczuja na kafe, bez sensu Twój temat... Generalnie kogo to obchodzi, wsadz se w d... ten temat...

Gość gość
Ja też sobie nie wyobrażam rodzić naturalnie, dlatego medycyna się rozwija.

Gość gość
cc tez mam zaplaniwnae a karmic chce z zwygody wlasnie i taniej/puszka mleka 30zl na kilka dni

Gość gość
i aż na forum musiałaś to wykrzyczeć? Przecież nie ma przymusu w ogóle mieć dziecko. Tylko będzie ci przeszkadzać w życiu. Zrujnuje sylwetke, pozostawi bliznę po cc, odwapni organizm, zęby i kosci się popsują, rozniesie ci miednicę i ta odpowiedzialność do końca życia...

Gość gość
Ale to Twój wybór i nie musisz się tłumaczyć.

Gość gość
kolejne prowo gimbazy

Gość gość
S********j krowo nikogo to nie obchodzi. Oby ci ten bachor zdechł podczas cesarki bo po co ma się męczyć z taką idiotką XXX Ooo jest i ta, której cipka pękła po samą pupkę i ma obwisłe cyce po karmieniu :) . Ładnie to tak dziecku życzyć śmierci ? :)

Gość gość
S********j krowo nikogo to nie obchodzi. Oby ci ten bachor zdechł podczas cesarki bo po co ma się męczyć z taką idiotką XXX To Ty jesteś idiotką, skoro jakiemuś dziecku życzysz śmierci, masakra co za ludzie.

Gość gość
Człowiek ma prawo wybierać. Ani cesarka, ani MM dziecku nie szkodzi, ale zacofane baby dalej sądzą, że baba ma rodzić naturalnie, a cyce mają jej odpaść od ssania.

Gość gość
twojej mamie odpadly?

Gość gość
Po co komu trauma po porodzie naturalnym ? zęby wyrywacie też bez znieczulenia ?

Gość gość
Lubie to forum,tylko jedno mnie tu bardzo dziwi nie ma dnia żeby któraś wszem i wobec nie ogłaszała jakie to ona ma nastawienie do kp i mm,wojna i wygarnianie między rodzącymi naturalnie a cesarką,zarzucanie że cc to nie poród...masakra,sama jestem w ciąży i dziwi mnie takie podejście niektórych przyszłych i już będących matek A ten tekst z zdechnięciem...jeju jakim trzeba być człowiekiem żeby tak pomyśleć i jeszcze napisać :/ To smutne.

Gość gość
Ze wszystkim się cackacie . Najpierw z karmieniem, a potem z wychowywaniem . Tylko pierś, tylko kary bez klapsów itd

Gość gość
Tak, tu baby walczą aby rodzić i karmić naturalnie, a jak coś nie po ich myśli to najchętniej zabiłby matkę i dziecko, bo przecież dziecko wydane na świat przez cesarkę to nie dziecko, masakra :D

Gość gość
Wszystkie sie zamknijcie kretynki. Rzucic frajerkom dennym prowem i juz sie podniecaja.

Gość gość
A co do wiszących czy odpadających "cyców" dla normalnych,kulturalnych kobiet inaczej - piersi udowodniono naukowo,że karmienie piersią nie wpływa na kondycje piersi,zwisająca skóra czy rozstępy i inne defekty to efekt zaniedbania przez kobiete i noszenia nieodpowiedniej bielizny.

Gość gość
12.22 chyba jestes chora. Karmienie piersia nieziemsko niszczy biust. Kobiety majace po 50 lat maja biust w lepszej kondycji niz te, ktore chociaz jedno dziecko karmily kilka miesiecy. Po kp suty jak meska piesc, a sama piers jak ucho jamnika. Sama mam przyklady w swoim otoczeniu. A Ty sobie mozesz karmic i nic Ci to nie da, dzis tyle spalin i chemii, a jeszcze jak dzieciak zacznie palic e przyszlosci to cala Twoja cud miod diete kp szlag najjasniejszy trafi i cycki obwisna na darmo :P

Gość gość
I musisz to ogłosić w Sylwestra na forum? Osobliwe.. Bo jako prowokacja się nie nadaje.

Gość gość
A co do wiszących czy odpadających "cyców" dla normalnych,kulturalnych kobiet inaczej - piersi udowodniono naukowo,że karmienie piersią nie wpływa na kondycje piersi,zwisająca skóra czy rozstępy i inne defekty to efekt zaniedbania przez kobiete i noszenia nieodpowiedniej bielizny. XXX Żadnego zaniedbania, po prostu takie są efekty po ciąży.

Gość gość
Obwisłe cyce i rozstępy , a dzieciak i tak Cię kopnie jak dorośnie :)

Gość gość
" Sama mam przyklady w swoim otoczeniu. A Ty sobie mozesz karmic i nic Ci to nie da, dzis tyle spalin i chemii, a jeszcze jak dzieciak zacznie palic e przyszlosci to cala Twoja cud miod diete kp szlag najjasniejszy trafi i cycki obwisna na darmo jezyk.gif" A no pewnie skoro dookoła jest tyle spalin i dziadostwa w sklepach to po co sie starać, moge żreć byle co i będę też żyć. Pytanie tylko czy nie krócej ?

Gość gość
12:30 co rozumiesz przez "kopnie"

Gość gość
Autorko jakaś ty głupia, masakra podawać dziecku napój mm mlekopodobny sam syf. Żal mi dziecka.

Gość gość
Idź głupia autorko swoje teorie o mleku i cesarce rodzinie wygłaszaj a nie tu, kogo to obchodzi ze jesteś stuknieta?

Gość gość
A rob sobie co chcesz i uwazasz za sluszne. Nie rozumiem po co ten napastliwy ton?

Gość polpol
Jestem polozna z wyksztalcenia. Widzialam wiele porodow i wiele cesarek. Sama dla siebie wybieram porod silami natury :).

Gość gość
rodziłam naturalnie i karmiłam piersią przez 5 miesięcy.... jestem masochistką!! Żenada :)

Gość gość
to wybór każdej matki. ja chciałam i rodzić naturalnie i karmić piersią i wkurza mnie nagonka na to karmienie piersią. udało mi się przez 1,5 miesiąca, ponieważ miałam bardzo mało pokarmu, a przez ciągłe wręcz zmuszanie położnej do karmienia piersią, ciągle byłam przygnębiona,a mała głodna. W końcu odpuściłam, początkowo miałam trochę do siebie żal - ale moja mama i babcia też miąły problem z karmieniem,a potem trafiłam na położną która powiedziała,że niektóe kobiety tak mają i nie znaczy to że jestem gorszą matką. Wkurza mnie traktowanie kobiet karmiących mm jako gorsze matki.