Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe jak to

kobiecy stosunek do masturbacji sonda

Polecane posty

Gość ciekawe jak to

Wpadłem na pomysł, aby rozjasnic czesc tego tematu co pozwoli nam sie rozeznac w waszych preferencjach, potrzebach i temperamencie - no i okreslic choc w przyblizeniu ile jest jakich kobiet. Moze najpierw stosunek do samej masturbacji - dla ułatwienia odpowiedzi A) uwielbiam to robic, kocham uczucie podniecenia i orgazmu, zaspokaja mnie to, to lepsze niz seks z facetem. Robie kiedy chcę. B) lubie to robic, zaspokaja mnie to, ale z facetem jest lepiej. C) robię to, ale bez rewelacji - ot zeby spuscic napięcie, normalna sprawa. D) robie to, zeby spuscic napięcie, (jestem sama, wiec musze) ale potem mam moralniaka i zle sie czuję. E) nie robie tego, odczuwam popęd tylko wtedy gdy kocham partnera (gdy go nie mam, nie musze tego robic, czasem nawet kilka miesiecy albo dłuzej) F) nie robie tego w ogole, jestem aseksualna. G)....inne? (napiszcie) x dla tych ktore to robią - jakbyście okresliły swoją otwartosc do masturbacji w czyims towarzystwie? 1) kreca mnie takie jazdy, ten ktos nie musiałby mnie długo namawiac - po prawdzie juz to robiłam. ;) 2) podniecające, niezła mysl, po zastanowieniu albo po zachęcie, na imprezie albo na rauszu mogłabym spróbowac... gdyby był to znajomy, (albo podobajacy sie facet). 3) podniecające byłoby zrobic to przy kims innym, ale to bardzo intymna sprawa i strasznie sie wstydzę na sama mysl. 4) to tylko sprawa moja i partnera (partner z ktorym jestem /byłam/ ma /miał/ okazje mnie widziec). 5) to tylko moja sprawa, nikt nigdy mnie nie zobaczy. x dla ułatwienia mozecie podac tylko kod literowy - np E4 albo A1 moze dla jasnosci dodajcie wiek i status (mezatka, w zwiazku, w luznym zwiazku, singielka) dzieki za odpowiedzi ;)

Gość gość
Ile ci czasu zajęło układanie tego ? Niektórzy są pogięci na maxa !

Gość gość
15 minut ;) za to odpowiedziec mozesz dwoma literami. :)

Gość gość
odpowiem s********j poj***e

Gość gość
Stosunek ? Czy masturbacja ? To wiesz o co ci chodzi tłumoku !

Gość gość
idz se zwal pajacu i d**y nie zawracaj

Gość gość
stosunek do masturbacji tak jak stosunek do rodziny, polityki czy czegos tam. ale rozumiem ze mozesz niektorych rzeczy nie ogarniac.

Gość gość04
B4 W związku ;)