Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

łosoś wędzony proszę o radę

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny pomocy kazałam chłopu kupić łososia na kolację- sylwester w domu spędzamy - kupił wędzonego. Jestem w ciąży i nie wolno mi go jeść- nie mam przeciwciał na toksoplazmozę. co z tym zrobić upiec usmażyć? Da się to zjeść? od razu dziękuję wszystkim którzy będą chcieli mi nawtykać, mam pojęcie o gotowaniu, ale nie mogłam sama na zakupy pójść dziś i mam teraz 2 duże kawałki wędzonego łososia w lodówce- nie chce zmarnować

Gość gość
kolejna wariatka a ty jak myślisz ten łosoś się wędził ? gdyby tam były jakieś bakterie dawno by zginęły, przecież wędzone mięso to nie surowe weź się zamknij na 9 miesięcy do szpitala bo ciąża ewidentnie Ci szkodzi

Gość gość
a zeźryj go suko

Gość gość
dlaczego głupie baby płodzą dzieci ?

Gość gość
czy jest ktoś kulturalny z jakąś wiedzą na ten temat i mi odpisze?

Gość gość
do 14.07 zapytaj swoją matkę czemu głupie baby płodzą dzieci ona wie najlepiej w końcu ma Ciebie:)

Gość gość
przez całe życie jadałaś wędzonego łososia, nie masz toksoplazmozy o czym świadczą badania ale oczywiście będąc w ciąży uważasz że akurat ten którego teraz zjesz zawiera toksoplazmozę ? genialne !!!! toksoplazmozą możesz się zarazić także jedząc niedokładnie wymyte owoce czy warzywa, sałaty itp. nimi też się tak schizujesz ? kobiety w ciąży dostają p*****lca

Gość gość
ludzie nie pytam się Was czy mi można jeść wędzonego łososia o to lekarza pytałam i to od chorób zakaźnych bo jestem pod jego opieką od początku ciąży. Pytam o łososia nie o siebie czy ktoś próbował piec albo smażyć wie ktoś czy nie?

Gość gość
możesz podgrzać jedynie będzie suchy i będzie capił na cały dom