Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro znowu wolne

Polecane posty

Gość gość

:( A ja nie chcę. Uwielbiam swoją pracę, mogę pracować codziennie tylko nie chcą :(

Gość gość
masz coś z mózgiem to nienormalne jest idź do psychiatry

Gość gość
jestes prostytutką ?

Gość gość
U psychiatry byłem rok temu. Dostałem skierowanie do szpitala. W psychiatryku byłem cztery razy, za każdym razem po wywiadzie i badaniach odsylali mnie do psyhiatry bo nie jest potrzebne leczenie szpitalne. No to z powrotem do psychiatry. Zaliczyłem tak trzech różnych lekarzy. Ten znowu skierowanie do szpitala. I tak w kółko. Tylko ujeździłem im ułaziłem się. Dopiero czwarty lekarz powiedział mi, że jestem bardzo zdrowo i normalnie popiertolony i nic nie trzeba robić tylko zazdrościć mi, bo całkiem normalnego człowieka to jeszcze w życiu nie spotkał, same piertolce. No taką opinię dostałem: bardzo popiertolony ale bardzo zdrowo popiertolony :O A z tym wolnym to chodzi o to, że no cóż samotny jestem i mi się nudzi. Popracował bym. W domu nie mam dużo do zrobienia, dużo czytam to i szybko umiem, ciężko zdobyć tyle nieczytanych dobrych książek. Filmów też dużo oglądam, problem taki jak z książkami. Lubię zwiedzać ale to też nie zawszę się da, chodzi o organizację czasu. Sklejam też drewniane modele żaglowców, uwielbiam kogi i hulki :) No i swoją pracę uwielbiam, mogę sam być, odciążę innych. Nie ma problemu, ale nie chcą i nudzę się :O

Gość gość
autorze, masz dobry aparat foto?

Gość gość
W tej chwili to taki sobie compact. Telefon Nokia N8, dlaczego pytasz?

Gość gość
Co tam jutro, aż do 7go :)

Gość gość
No mnie też chcieli dać do siódmego, uparłem się i zgodziłem się na kompromis. Wolne mam jutro, w niedzielę i szóstego :O Denerwujące dla mnie tak musieć się wykłucać by jakiś kompromis uzyskać. No zgadzam się, trudno się mówi. Zobaczę po pierwszym tygodniu stycznia, jak będą mieli jakieś ale to biorę zaległy urlop i jadę do biblioteki w Hadze. Zdaje się mają tam bardzo ciekawe materiały na temat kogi której model buduję. Jak nie będą mieli ale to w marcu pojadę na zaległy urlop.