Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Grudzień 31, 2014 http://youtu.be/-A-6G0HszRs Czy ma rację Pan Jacek Pulikowski? Pytanie do Kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2014 nie wiem czy ma racje bo nie znam pana jacka pulikowskiego a zreszta nie mnie o racjach wyrokowac nie jestem wyrocznia delficka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Grudzień 31, 2014 Hm. Przecież nie trzeba znać kogoś by stwierdzić czy ma rację. Niewiele ponad godzinę trwa wykład, może jednak zapoznaj się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pulchny 0 Napisano Grudzień 31, 2014 Dziś sobie darujmy . Jutro wszyscy będziemy o rok starsi. https://www.youtube.com/watch?v=nqNJiwv-m34 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Styczeń 1, 2015 Warto wysłuchać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaktusss 0 Napisano Styczeń 1, 2015 Ale żeś się wstrzelił z tym wykładem! ;) A kiedykolwiek byłeśW kraju muzułmańskim mniej turystycznym niż Egipt, Tunezja, Maroko..mieszkałeś w miejscu innym niż hotel np. z jakąś rodziną muzułmanów? I jestem ciekawa czy Pan z nagrania też tego zaznał, czy wygłasza swoje "mondre" opinie z fotela teoretyka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Styczeń 1, 2015 Nie byłem w żadnym kraju muzułmańskim. Kilku muzułmanów poznałem gdy grałem w piłkę nożną( dzikusy, ale to może przypadek). Dzięki internetowi można obiektywnie wiele spraw ocenić, nie trzeba wcale zamieszkać z rodziną muzułmanów by zrozumieć islam. A Ty kaktusss jaki masz stosunek do islamu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Styczeń 1, 2015 Jeżeli odpowiesz to kiedy indziej odniosę się. Do widzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Styczeń 7, 2015 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przeciwnik islamizacji Europy 0 Napisano Styczeń 12, 2015 Może ktoś zechce wysłuchać? Odnieść się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach