Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do wrednej

Polecane posty

Gość gość
TaWredna ja byłam na tamtym temacie o kościele i nie było napisane,że był to kościół w twoim mieście ,więc już nie dodawaj:O

Gość KIKI1313
Autorko,ty masz kompleksy? jakim trzeba być niedorozwojem żeby czepiać się internetowych gości na kafe :D Żal mi cię bo masz tak nie udane życie i wyżucasz swoją fustracje tutaj~~ Psycholog i to biegiem dziecko!!! ehhhh co za p***a .........

Gość gość
A kto powiedzial,że ktos pojechał za tobą?Czy ty masz cos ze łbem nie tak?A może to ty pojechalas do miejscowości tej osoby.Ty już głupsza chyba nie możesz być:O zazwyczaj brzydcy sa głupi,wiec to by się zgadzało pasztecie:O bleeeeeeeee fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Ja mam z głową ( bo łeb ma kon) wszystko dobrze :) za to martwię się o Twoje zdrowie psychiczne, bo chyba ostatnio szwankuje. Pora do specjalisty ale póki co spróbuj się wyluzować, bo ze spietym tyłkiem ciężko prawda? :)

I tak teraz myślę jak można być w kościele w miejscowości, w której go nie ma :) zagadka do rozwiązania drogie sherloki :)

Gość gość
Za chwilę napiszesz,ze byłaś w miejscowości gdzie wogóle nie ma ludzi:O a co do łba ,to masz go bez wątpienia bo takie wielkie czoło to maja tylko konie i TY.Mam jeszcze pytanie odnośnie twojej kiecki do cywilnego...Z,którego lumpeksu ją zajumałaś?:D:D a buciki to chyba od babci pożyczone były?:D:D:D ale to wszystko to jest nic przy tym chooyowym bolerku hahaaaaa faszyn from raszyn :D

Gość gość
TaWredna "To świadczy tylko i wyłącznie o twojej rodzinie i braku wychowania a później się dziwią, że dzieci nielubiane jak mamusia kultury nauczyć nie potrafi" :D Jakiej kultury? Pokazuje zdjecia twojego dzieciaka i mowie synowi, ze jak nie bedzie porzadnie myl zebow to tak bedzie wygladal. Mam klamac, ze twoje dziecko wyglada normalnie? Wyglada obrzydliwie. Dzieci na widok zdjecia twojego synusia, placza ze strachu :O 3 letni syn mojej kolezanki sie wystraszyl. Kultury nabadz ty i nie laz z tym zombim tu gdzie sa male dzieci bo one sie boja czarnych pniakow w rozwartej gebie brzydkiego dzieciaka. Jedni maja ladne dzieci a ty masz starszydlo. Kulturalnie bedzie kiedy bede klamac? :D Prawda w oczy kole, matolku. A o kulturze bedziesz pouczac, kiedy nauczys sie NIE KPIC z chorych smiertelnie dzieci, ty nic nie warta suko! Kultury sie smieciowi zachcialo. Ty mendo, ty szmato. Nic nie tlumaczy twojego wysmiewania sie z chorej Lilki.

Gość gość
* w ogóle

I myślisz, że twoje wypociny robią na mnie wrażenie? Ty się naprodukujesz, ja przeczytam, uśmiechnę się, a nawet zaśmieje i, kolokwialnie mówiąc, oleje ciepłym moczem co piszesz :) a ty dalej będziesz się spinać i nieudolnie próbować mi dogryzc co nie zrobi na mnie najmniejszego wrażenia :)

Gość gość
"I myślisz, że twoje wypociny robią na mnie wrażenie? Ty się naprodukujesz, ja przeczytam, uśmiechnę się, a nawet zaśmieje i, kolokwialnie mówiąc, oleje ciepłym moczem co piszesz" :D Cieplym moczem to ja leje na twoje czarnozebnego bachora :D Sama dalas zdjecia bachora i swoje, teraz my mamy polewke. Mozesz sie usmiechac, jezeli dla ciebie smieszny jest fakt, ze twoj bachor jest pokazywany dzieciom jako przyklad jak brzydko sie wyglada, kiedy nie myje sie zebow :D Twoj bachor jest dla nas przykladem zaniedbanego dzieciaka z patologicznej rodziny :D

A teraz nastąpiła dogłębna analiza statusu społecznego :) na podstawie stanu uzębienia. Ile to człowiek może się dowiedzieć z kafe. A teraz, drogi gościu, otrzyj pianę, bo ci wystrzalowa kiecke poplami i nici będą z imprezy :) ups zapomniałam ty nie masz z kim imprezowac, bo ludzie nie lubią tak głupich osobników jak ty :)

Gość mama zębola
Co wy z tymi zębami jej dziecka. moje dziecko ma takie same czarne pniaki :o znam dobrze ten widok nie będę się rozpisywała dokładnie o co chodzi ale jest to spowodowane pewnymi lekami, które z jednej strony ratują życie, a z drugiej niestety takie zostawiają skutki uboczne. Nie przyszło wam do głowy, że to może wynikać z tego właśnie? Gadacie na dziewczynę, a nie wiecie jaka jest prawda :(

Gość gość
autorko tych wszystkich postów o wrednej, czy wiesz co to jest karma?? to co komuś wyrządzisz wróci do Ciebie i zyczę Ci tego, żeby któregoś dnia Twoje dziecko wróciło z płaczem bo jest prześladowane przez inne dzieci... wszystko na ten temat.

tak, tak- oby karma wróciła do tej żenującej laski. Takie małe życzenie z okazji Nowego Roku :D

19:37 ale przynajmniej ten slub wziela, a ty zazdroscisz bo do konca zycia zostaniesz stara dupa konkubina z nieslubnym dzieckiem :D