Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie podoba mi sie ta mania sylwestrowa, sklepy zamkniete itp

Polecane posty

Gość gość

apteka nagle czynna do 12-stej pizzeria zamknieta nikt mi nie powie ze aptekarka 50-letnia musi koniecvznie stroic sie caly dzien na bal sylwestrowy to brak poszaniowania dla klientow

Gość gość
a kiedy zrobi remanent na koniec roku? w nowy rok może?

Gość gość
ale robią remanenty w nowy rok właśnie, więc nie gadaj

Gość gość
a może chce mieć wolne w nowy rok, nie pomyślałaś? może do rodziny jedzie, albo na cmentarz na drugim końcu Polski świeczkę zapalić

Gość brokeninside87
nikt mi nie powie ze aptekarka 50-letnia musi koniecvznie stroic sie caly dzien na bal sylwestrowy x a dlaczego miałaby się NIE stroić, paniusiu?:O

Gość gość
A może jedzie jednak na bibę i będzie się stroić, a co :D

Gość gość
a może wcale nie jedzie na bibę tylko do swojego chorego na rozwolnienie kochanka by go wspomóc tabletkami bez recepty ?

Gość gość
wiek nie ma znaczenia moja mama 63 lata włąsnie szykuje się na sylwestra

kafe ma ogólnie jakąś wsteczność z tym wiekiem, przecież 50 latka to jeszcze mloda osoba jeśli nie to jak wytłumaczyć fakt, że 40-latkowie są często jeszcze sexy dla wielu kobietek?;) i że moi rodzice w wieku 50 lat mają większą ode mnie sprawność fizyczną.... chociaż o tym już nie musiałam wspominać:O:O:O no ale mają tam jakieś choroby i swojego p*****lca na starość, ale nie ma powodu, żeby fizycznie nie wytrzymali sylwestrowych tańców i chlania.

Gość gość
w sporej czesci domow osoby po 50-tce nie zyja juz intenwywnie towarzysko, a sylwestra spedzaja w domu i ja to uznaje za norme

w sporej czesci domow osoby po 50-tce nie zyja juz intenwywnie towarzysko, a sylwestra spedzaja w domu x też tak mam a mam połowę mniej, obalam stereotypy. też mi się nic już nie chcę.

Gość gość
w sporej czesci domow osoby po 50-tce nie zyja juz intenwywnie towarzysko, a sylwestra spedzaja w domu i ja to uznaje za norme no cóż, głupi to nie znaczy od razu chory, więc po co ci apteka w Sylwestra

Gość gość
brak poszanowania klienta? młody0młoda jesteś to albo pop..aj do apteki do 12, przecież pewnie i tak się nie uczysz i nie pracujesz, albo potem do apteki dyżurnej. W twoim wieku to nie jest żaden wysiłek żeby się przelecieć po mieście jak gumek na wieczór zabraknie

Gość gość
autorko, jak będziesz się odżywiać pizzą i chemią z apteki to faktycznie będziesz staruszką w wieku lat 50 z mężem mamy własnie tyle i kończę szykować się na imprezę tak że Szczęśliwego Nowego Roku