Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_w_sylwestra

Smutny będzie ten rok...

Polecane posty

Gość smutna_w_sylwestra

Tak sobie myślę, że kolejny rok będzie smutny. Kończe szkołę i czeka mnie wyprowadzka z domu. W sumie to sie ciesze, bo moze to będzie lepsze życie niz tu. A może nie. Moi rodzice chca zebym wyprowadzila sie zaraz po zdaniu matury, bo mam sobie radzic sama. Pewnie pojade za granicę, z koleżanką. Ale najsmutniejsze, że mam brata ona ma 25 lat i matka traktuje go jak księcia. Spi do 12, nigdzie nie pracował nigdy, jak wstanie to idzie na TV albo komputer, a potem na piwo. Matka daje mu pieniądze na wszystko, a mnie praktycznie nie daje. On mówi do niej: nie wchodz do mojeog pokoju, a ona sie boi. A do mnie wchodzi bez pukania, grzebie mi w rzeczach, krzyczy, ze znow przesiaduje na komputerze, a ona nie będzie płacić. Dlaczego matka taka dla mnie jest? Wymaga ode mnie wiecej niż od brata. Dobrze sie ucze, chciałam iść na studia, ale najpierw musze wyjechac za granice, bo nie dostane kasy. A brat ma wszystko i chociaz jest dorosly ona go rozpszucza. Tak sobie mysle, ze nastepny rok bedzie ciezki, bo matura i wyprowadzka. Tak dziś o tym myśle, jak jest Sylwester. Czemu ona mnie nie kocha?

Gość gość
nie wiem, a jak ma na imie twoja Mama?

Gość smutna_w_sylwestra
Irena