Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie już kase na aborcje posylwestrową ?

Polecane posty

Gość gość

czy nie?

Gość gość
Zaraz ci wyskoczą, ze kobiecie się należy darmowa aborcja. W końcu ciąża sie z powietrza bierze jak rak. Niespodziewanie. Ale nawet raka nie wycina sie za darmo :D

Gość gość
Zaraz ci wyskoczą, ze kobiecie się należy darmowa aborcja xxx bo sie należy i za kilka lat tak bedzie :)

Gość gość
Nie należy się, ja sobie nie życzę, żeby z moich podatków były fundowane skrobanki dla pustych szmat, którym się nie chce wychowywać dzieci, co innego gwałt lub zagrożone zdrowie matki

Gość gość
A niby jakim prawe ci się nalezy DARMOWa aborcja? Nawet z chorób dzisiaj nie wyleczysz sie za darmo ale ze swojej głupoty chcesz już zrzutki? chcesz to sobie odłóż na koncie z 5 koła i czekaj na wpadkę a nie oczekuj że ci społeczeństwo zafunduje. W USA głupie babiszony mogą się wyskrobac za darmo nawet 10 razy pod rząd a ludzie normalni nie maja za co opłacic leczenia i drżą że zachorują nie nie będą w stanie opłacic rachunku za szpital i wtedy trzeba sięgnąć do aotwartego konta emerytalnego lub po kredyt pod zastaw domu czy samochodu. Nie wiem co to za głupia moda na refundowanie skrobanek głupim laskom. Ja rozumiem gwałt, chorobę dziecka CZY MATKI, nawet pigułkę PO czy zrefundowanie choć w połowie jednego środka antykoncepcyjnego ( niby jest wkładka miedziana ale to staroć) ale skrobanki darmowe...

Heh a ja się nie muszę martwić, siedzę samotna w sylwestra.. No chyba że z tym powietrzem to prawda O.O