Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypowiedzenie pracy

Polecane posty

Gość gość

Mam napisane od 3 tyg, z dzisiejszą datą i odkąd przyszłam do pracy zastanawiam się, czy je składać :-/ praca męcząca, wykanczająca fizycznie i psychicznie za najniższą i do tego 7 dni w tyg, mam jeden wolny weekend w miesiącu i prawie nie widuje męża :-/ on powiedział żebym się zwolniła, całkiem dobrze zarabia więc z głodu nie umrę, a woli mieć szczęśliwą żonę niż wiecznie zmęczoną i wyglądającą na chorą ( przez ten rok pracy schudłam kilkanaście kilo). Niby fajnie, mam wsparcie, ale również obawy, czy szybko znajdę coś nowego ? Czy fakt, że jakiś czas będę na utrzymaniu męża nie odbije się jakoś na naszych relacjach ? Poradźcie coś proszę..

Gość gość
Wolałabym klepać biedę z mężem, niż harować za grosze całymi dniami i nawet nie widywać męża. Na pewno znajdziesz lepszą pracę, choć może to długo potrwać. Powiem Ci tak, ja bym odeszła i od razu zaczęła szukać czegoś nowego, w międzyczasie regenerując się po poprzedniej pracy.

Gość gość
Gościu i tak mam miesięczne wypowiedzenie, więc do 21 stycznia bym pracowała, potem 11 dni urlopu i właśnie wtedy planuję już szukać coś nowego. Nie mam aspiracji na niewiadomo jaką pensję ale żeby chociaż te weekendy mieć wolne.. bo jak mi wtorek np wolny wypada, to conajwyżej mogę w domu ogarnąć bo i tak mąż w pracy:-/ jeszcze została mi godzina, do 19 szefowa pracuje, a ja nawet nie wiem bo nam jeszcze nie powiedziała :-/ jestem straszny cykor, nie lubię ' poważnych' rozmów, już mnie brzuch rozbolał :-P

Gość gość
Nie mogę decydować za Ciebie, ale ja pewno bym odeszła. Niestety nie wiem jak wygląda u Ciebie sprawa pracy w Twoim miejscu zamieszkania. Tak czy siak życzę, abyś wybrała tak, aby było dla Ciebie najlepiej :)