Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem mlodym lekarzem ludzie mnie ponizaja ja tez bede ponizac ta polska holote

Polecane posty

Gość gość

Siedze narazie w POZ- cie, ludzie orzychodza i juz od progu wrzaski, eskalacja zadan, wscieklosc. Na nic to ze jestem uprzejmy, wnikliwie wczytuje sie w historie choroby i zlecam wszystkie badania, oni i tak sa niezadowoleni. Po paru miesiacach tego horroru poprzysiaglem sobie ze bede ponizac rowniez to polskie bydlo.

Gość gość
no cóż płaca to wymagaja :D

Gość gość
a ja jestem starym lekarzem i mnie ludzie nie ponizaja... dlaczego?

Gość gość
Synek, idź się wyszykuj i dawaj Sylwestra świętować.

Gość gość
"Placa to wymagaja" Hehehe za te grosze to pierwszy lepszy robol nawet z lozka by sie nie podnosil.

Gość gość
a ja jestem starym lekarzem i mnie ludzie nie ponizaja... dlaczego? x Może dlatego, że nie mówisz TĄ hołotę :P

Gość gość
Moze dlatego ze nie jestes starym lekarzem tylko starym robolem.

Gość gość
starszy lekarzu a czemu spędzasz czas sylwestrowy na forum ja zawsze miałam takie wyobrażenie, ze lekarze, prawnicy w ogóle bogaci ludzie to sylwestra spędzają na balach we frakach ze swoimi pieknymi żonami

Gość gość
Czy wy potraficie tylko ponizac albo poświęcać się? Nie ma nic po środku?

Gość gość
Bo to taki starszy lekarz jak jestem teraz kosmonauta.

Gość gość
trafiles w 10-tke ponizaj to polskie bydlo.

Gość gość
Ponizaj ta holote. Moja stara jest nauczycielka i też twierdzi ze polacy to bydlo. Przychodzi taka mamuśka i pokrzykuje na dyrektora szkoły ze czegoś tam nie zapewnił jej rozwydrzonej patologicznej córeczce. Stara opowiadała ze dyrektorka wzięla i jej tej mamuśce drzwi przed morda zatrzasnęla. I bardzo dobrze

Gość jokkolia
Lekarz o ludziach - bydło. Nauczycielka (kształtująca młodych ludzi i będąca przedstawicielką najbardziej roszczeniowej grupy zawodowej) o ludziach - bydło. Gdzie wy byliście chowani? W oborze?

Gość gość
bo polacy myślą,ze wszystko im wolno tylko nie dająnic od siebie,ktoś się poświeca a on mają to gdzieś.Narzekaja na lekarzy a jak coś sie stanie to do nich lecą.Dlatego ja zawsze szanowałam i szanuję lekarzy nauczycieli itp.bo wcale nie muszą się tak poświęcać.Polacy myślą tylko o swoich korzyściach

Gość gośćavp22
gość dziś bo polacy myślą,ze wszystko im wolno tylko nie dająnic od siebie,ktoś się poświeca a on mają to gdzieś.Narzekaja na lekarzy a jak coś sie stanie to do nich lecą.Dlatego ja zawsze szanowałam i szanuję lekarzy nauczycieli itp.bo wcale nie muszą się tak poświęcać.Polacy myślą tylko o swoich korzyściach Lepiej bym tego nie ujal

Gość gość
Nauczyciele i lekarze się poświęcają? Przeciez to ich praca. Taka sama, jak kasjerki czy magazyniera. A jesli lekarz źle mysli o mnie jako o pacjencie, to ja to czuję i tak samo odnosze się do niego. Proste.

Polacy wkurw. sie o wszystko a pozniej wyladowuja swoje frustracje na pierwszej lepszej osobie, dlatego wszystkim obrywa sie po rowno. Opiernicz za nic dostaja kasjerki, lekarze, nauczyciele, doslownie kazdy kto pracuje twarza w twarz z klientem. Wyzywaja sie na obcych i na rodzinie. Masakra jakas.

Gość gość
Jak widać Polaczek z każdej strony barykady jest chamidlem.

Gość gość
mam kolezanke -uczy dzieci grac na instrumencie(nie napisze jaki)takie wlasnie mamusie maja do niej pretensje- kolezanka mowi ze dzieci sa beznadziejne nie muzykalne nieuki i nie sa zainteresowane zadnym instrumentem.Tylko mamusie tak mysla ze maj takie zdolne dzieci.

Gość gość
Bez sensu ze pozwalają uczyć dzieci muzyki jak nie maja słuchu absolutnego , chęci i predspozycji. Jak dziecko nie chce to po co zmuszać. Moja siostra porzuciła gre na instrumencie tylko straciła kilka lat życia na ćwiczenia.

Gość gość
Polak to cham,zlodziej ,oszust. Polki to ku/rrrrwwyyy ,mysla tylko zeby wyrolowac faceta.

Gość gość
a ja jestem młodą farmaceutką, ludzie nie odróżniają magistra doktoranta od technika, to tak jakby nie odrozniali lekarza od felczera... ale im wybaczam, chociaz tez bylam wsciekla pare razy, dlatego rozumiem autora... ludzie - pacjenci, sa strasznie czasami roszczeniowi, ale studenci na UM też... tacy są poprostu ludzie, a my autorze pracujemy z ludzmi i na roznych sie trafia - na caly przekroj spoleczensta, na tych milych i na wrednych, wiecej jest tych drugich, staram sie zeby po mnie splywaly ich pretensje, bo nie ma sensu nerwow tracic i zdrowia psychicznego przez takich

Gość gość
dzieci naprawde nie wszystkie chca sie uczyc grac na (instrumentach) ta mala to robila takie cyrki i tak plakala (ale nie mowila dlaczego placze) jej mama zwalila wszystko na moja kolezanke . Moja kolezanka wie od razu kto sie chce nauczyc a kto nie..Niestety Mamusie zmuszaja swoje dzieci.

Gość gość
:-) a ja jestem młodą farmaceutką, ludzie nie odróżniają magistra doktoranta od technika, to tak jakby nie odrozniali lekarza od felczera... ale im wybaczam, :-) ja zawsze jestem mila do wszystkich, wszystkich traktuje jednakowo ,nawet jak sie wsciekam na kogos to nie daje po sobie poznac-zawsze mysle ze To nie ja tylko On/Ona sie zle czuje . masz racje nie ma co nerwow tracic.

Gość gość
a ja się zastanawaiam co tu ciągle o tych polaczkach, roszczeniowi, holota, bydlo. za granicą spedzilem 10 lat i tez takich widziałem jak teraz w Polsce - roszczeniowi, holota bydlo. Ale to jest mniejszość - wszystko zależy od ciebie - jak jesteś holota i bydlem to ludzie tez sa tacy w stosunku do ciebie. bez wzgl na narodowość ps. rozwiązaniem problemu jest wyjazd za granice - tam poznacie angoli co zdejmują gacie po 3 piwach, francuzów co p/i/e/r/d/za w pociągu, amerykanów co chooya wiedza o czymkolwiek - do wyboru do koloru 😘

Gość gość
gorszego prowo niż to nawet nie pamiętam. Bo lekarze czy młodzi, czy starzy nie mają co robić, szczególnie w Sylwestra, tylko na kafe siedzą, buhahaha zaraz się posikam

Gość gość
no mój ma dyżur, więc w wolnej chwili na pewno siedzi w necie

Gość gość
mlody lekarzu rob wszystkim lewatywe na poczatek

Gość gość
Wiesz co spójrz na to z innej strony: jestes sobie mamuska do której własnie zadzwonili ze szkoły bo jej dziecko cos sobie zrobiło z ręką jestes nakoksowanym kolesiem który zemdlał na ulicy i karetka zabrała go do lekarza jestes slusarzem i wpadła ci opiłka do oka i masz zamazany widok Ci ludzie są zestresowanii, zdenerwowanie, nie wiedzą co im jest i po prostu reagują na stres w ten sposób zresztą popytaj ludzii prawie każdy ci powie że zawód lekarza jest ważny i potrzebny. Ci ludzie potem idą do domu i ci co się tak drą cieszą się że im pomogłes Jestes na izbie ratunkowej i nie wiesz co ci dokładnie jest - to jest stresujące i nic dziwnego że pacjenci i ich rodzina zachowują sie jak by mieli PMS To nie chodzi o ciebie

Gość gość
polacy tak na lekarzy narzekają a gdyby nie oni to połowa by zdechła.Uczniowie obrażają nnauczycieli a gdyby nie oni to nie potrafiliby prostego zdania napisać