Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wzbudzanie zazdrości u faceta

Polecane posty

Gość gość

Hej. Podoba mi się kolega, ale niestety jestem dla niego tylko kumpelą (podkochuje się w naszej koleżance, u której nie ma szans). Miałam dać sobie spokój, ale nie potrafię o nim zapomnieć i chciałabym w związku z tym spróbować go zdobyć. Pomyślałam więc o tym, by wzbudzić w nim zazdrość poprzez to, że na koncert, na który obydwoje się wybieramy przyjdę z innym kumplem. Zarazem wydaje mi się to trochę głupie i nie wiem, czy warte wypróbowania... A jak Wy sądzicie? W jaki sposób wzbudzacie zazdrość u faceta?

Gość gość
Jak to w końcu jest?

Gość gość
jesli mu sie nie podobasz to nie wzbudzisz w nim zazdrosci

Gość iiiiiiiiiiiiiiiii
poczekajmy aż skończysz gimbazę :/ jeśli mu się nie podobasz możesz sobie przyjść z 20 facetami a on będzie miał to gdzieś nie łudź się. PS dojrzałe rozumne osoby nie szukają takich sposobow ba w ogóle nie wzbudzają zazdrości u partnera bo to idiotyczne

Gość gość
Nie jestem gimbazą, a osobą, która nie ma doświadczenia w bliższych kontaktach z facetami. Takie gierki ogólnie wydają się mi się głupie, ale widzę, że kobiety w różny sposób próbują uwieść faceta, a ja jestem nieśmiała i czekam biernie. :(

Gość gość
wzbudzanie zazdrosci u faceta to zabieg majacy na celu dac mu niejasne sygnaly ze ktos sie toba interesuje, lub Ty interesujes sise kims np. tajemnicze rozmowy przez telefon, wysylanie mnostwa smsow i szeroki usmiech przy tym, gadanie z kumpela tak aby doslyszal ze idziesz gdzies wieczorem i chcesz wygladac oszlamiajaco, Jaktak przyjdziesz ostentacyjnie na kncert z kolega to bedzie efekt odwrotny

Gość gość
Tak jak mówię, nie jestem przekonana do tego, boję się też zranić faceta, z którym przyjdę (a to bardzo możliwe), ale mam tego pecha, że nikt się mną nie interesuje, a z tego, co widzę, to faceci lecą głównie na dziewczyny, które podobają się też innym mężczyznom.

Gość eeererere
hmm obawiam się że mogłabyś się ośmieszyć trochę... zaproś kupla ale podejdź do tego na luzie nastaw się na dobrą zabawę z zaproszonym kuplem a nie wzbudzanie zazdrości w kolesiu który nie zwraca na ciebie uwagi w ten sposób nie będziesz się dobrze bawić a i byłabyś bardzo nie w porządku wobec tego zaproszonego kumpla