Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noblesa

Czy broken była gwałcona?

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem.A czemu ?

Gość gość
taz mi sie tak wydaje ,ze cos z nia nie tak

Gość gość
Na 99% tak. Bo wszystko co związane z seksem kojarzy jej się z gwałtem. To nie jest normalne.

Gość gość
jakis problem ma -to pewne

Jak twoj chłop oszczędza na kondomach to pękają :) czyli jestes skamlającą dziewicą o pieszczoty ale na poziomie podstawowym?

Mi przynajmniej dadzą tę rozkosz a ciebie kijem nikt nie dotknie. x Tobie dają rozkosz ozory kundelków z osiedla, ja takich potrzeb nie posiadam:O

Gość gość
z tego co mowila to nie, ale relacje jej rodzicow oraz rodzicow do jej brata i niej byly inne, matka straszyla ja czy jakos tak, ojciec jest spokojny a matka robi mu jazdy czego broken nie moze zniesc itd

Gość gość
Oho, prawda boli :)

Wolę jeść kupę niż być zoofilką "tygrysico" :o :D uważaj bo ci sierść wyrośnie.

Gość gość
i jeszcze jakieś zoofilskie skojarzenia :O lecz ten chory łeb psycholko

z tego co mowila to nie, ale relacje jej rodzicow oraz rodzicow do jej brata i niej byly inne, matka straszyla ja czy jakos tak, ojciec jest spokojny a matka robi mu jazdy czego broken nie moze zniesc itd x a co powiesz o mojej siostrze, szkolny psychologuXD x Wolę jeść kupę niż być zoofilką "tygrysico" pechowiec.gifsmiech.gif uważaj bo ci sierść wyrośnie. x ekhm, nikogo nie obchodzą Twoje gusta, nie zorientowałaś sie?:O x

Ale skoro ona lubi sie tak przytulać i miziac to mi przeczy mojej teorii. Bo gdyby rzeczywiście przypadkiem ktoś ją dotknął w te miejsca to przytulać też by sie nie chciała :)

Gość gość
o siostrze nic mi nie mowilas, wiedzialem tylko o Twoim bracie bo tylko o nim powiedzialas

o siostrze nic mi nie mowilas, wiedzialem tylko o Twoim bracie bo tylko o nim powiedzialas x o siostrze tu pisałam więcej, choć ja generalnie nie piszę o rodzinie, jeśli mnie sprawa nie dotyczy, ale widać, ze jesteś wnikliwym kronikarzem:D

Ahaaa, teraz pamietam :) no, poszedł do ciebie bo mówił, że chciałby spróbować jak to jest to robić z brzydką :)

Gość gość
heloiza ma siostre dlatego moze Twoja siostra zostala wymazana z mojej swiadomosci i pozostal tylko brat

Gość gość
"z Twoim facetem robiliśmy lepsze rzeczy, mówił, że Nosresa to psia kur/wa i dlatego nie ma mężaXD" co za kretynka, masakra :O