Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość22a

Boję się seksu :( 22 lata

Polecane posty

Gość gość22a

Boję się seksu, sama nie wiem dlaczego. poprostu nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić nawet. Miałam kilku chłopaków, lubiłam jak mnie tam dotykali, ale zawsze przez bieliznę, inaczej nie byłam w stanie tego zaakceptować. Czy jestem aseksualna? Sama juz nie wiem o co chodzi.

Gość gość
spoko też tak mam mam 23 lata i nie mogę się przełamać...

Gość gość
Genofobia- lęk przed stosunkiem seksualnym.

Gość gość
Boicie się bólu czy co?

Gość gość22a
już myślałam że sama jestem :) ale w sumie to dlaczego tak mamy? bo ja to jakoś, tak jakbym sie bała czy coś. ale w sumie nie wiem czego, bo wiem że nie bólu

Gość gość
Zaburzenie psychiczne w postaci lęku. Poczytaj co to jest genofobia. Leczy sie u psychiatry.

Gość gość
Podziwiam was i chciałabym mieć taki kłopot. Ja byłam młoda, głupia i ciekawa i myślałam, że to będzie miłość na całe życie i swój pierwszy raz przeżyłam z największym dupkiem i lovelasem w całym mieście. Życzę wam abyście trafiły na odpowiedniego mężczyznę i aby była dla was to wyjątkowa chwila, bo nie macie już nastu lat by tak zawalić sprawę :D

Gość gość
Nie uprawiac wgl seksu pozdrawiam jedyne wyjscie!

Gość gość22a
ja bym wolała mieć to już za sobą, przynajmniej nie miałabym z tym takiego problemu. chłopak chce, a ja nie jestem w stanie dać się bardziej dotknąć czy cokolwiek więcej. :(

Gość gość22a
właśnie obejrzałam filmik na fb o genofobii :( chyba to mam. załamka

Gość gość
Moze wypij troche winka przed zeby sie rozluznic. Oczywiscie tylko tyle zeby poczuc luz i zeby skrepowanie minelo.mi to bardzo pomaga.

Gość gość
A ile z nim jesteś?

Gość gość22a
8 miesiecy, już zaczyna się niecierpliwic, ze tyle jestesmy razem a ja nic :(

Gość gość
Pff ja poszłam do łóżka ze swoim chłopakiem po 2 latach, bo nie byłam pewna czy to z nim chcę iść do łóżka. Więc się nie przejmuj masz czas, a i możesz poszukać pomocy jeżeli twój lęk jest wręcz chorobliwy. Jak kocha to poczeka.

Gość gość
znajdz faceta które będzie chciał z tobą być dłuuugo, któy myśli poważnie chce założyć dom i rodzinę i wtedy możesz się nie bać uprawnianie seksu z kolegą- chłopakiem z którym się jest parę miesięcy to ryzyko ciązy i każda w miarę inteligentna dziewczyna się boi jeśli będziesz długo z facetem i np. to że jest ryzyko że zajdziesz z nim w ciąże ci nie będzie przeszkadzało, i wiesz że nie będziesz płakać jak wpadniecie to przestaniesz się bać seksu

Gość gość
dokładnie 8 miesięcy to nic.

Gość gość22a
może coś w tym jest. zawsze też obawiałam się ciąży z jakimś nieodpowiedzialnym chłopakiem

Gość gość
Dokladnie tak nawet jak bys czekala z seksem 3lata Facet ma cie kochac nie zaleznie czy dajesz czy nie

Gość gość
boje się tego że chłopak mnie wykpi przy kolegach później może nie w mojej obecności ale przy opowiastkach przy piwie to raz druga rzecz to że ja mu się fizycznie nie spodobam żyjemy w czasach p****li gdzie kobiety są idealne to samo tyczy się facetów wiem że każdy posiada defekty no ale... boje się ciąży że ze strachu dam się wrobic w sex bez gumki bo tak ponoć lepiej że będzie mnie naciskal tak długo aż ulegne i zrobię to z nie chęci żeby zadowolić partnera a jak mu odmowie to mnie później obsmaruje że cipka niewydymka itd